Home / šport / Ostatné športy / Vlhová zatiaľ deviata v 1. kole obrovského slalomu v Killingtone

Vlhová zatiaľ deviata v 1. kole obrovského slalomu v Killingtone

KILLINGTON 25. novembra (WebNoviny.sk) – Slovenka Petra Vlhová figuruje na priebežnom deviatom mieste po odjazdení elitných 30 pretekárok v 1. kole sobotňajšieho druhého obrovského slalomu novej sezóny Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní v americkom Killingtone. Vlhová s číslom 11 mala v čase prejazdu cieľom ôsmy najlepší čas.

Dvadsaťdvaročná Liptáčka má za líderkou Viktoriou Rebensburgovou z Nemecka odstup 1,68 s, rovnaký čas ako Slovenka dosiahla aj Slovinka Ana Drevová.

Odporúčame:
Vlhovcom gratulovali aj Tomba či Mazeová, Shiffrinová uznala kvality súperky

Zverenkyňa talianskeho trénera Livia Magoniho v prvom obrovskom slalome sezóne v rakúskom Söldene skončila šestnásta. Iba 26 stotín sekundy za vedúcou Rebensburgovou je Američanka Mikaela Shiffrinová, tretia Manuela Moelggová z Talianska zaostáva o 0,57 s.

V štartovnej listine 1. kola sa nachádza dovedna 65 pretekárok. Druhé kolo s najlepšou tridsiatkou príde na rad od 19.00 h SEČ.

 

SVETOVÝ POHÁR- KILINGTON

1 kolo

Obrovský slalom žien – 1. kolo /po elitnej tridsiatke/: 1. Viktoria Rebensburgová (Nem.) 58,39 s, 2. Mikaela Shiffrinová (USA) +0,26 s, 3. Manuela Moelggová (Tal.) +0,57, … 9. Petra Vlhová (SR) +1,68

Viac k témam: Killington, Petra Vlhová, zjazdové lyžovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Vlhová zatiaľ deviata v 1. kole obrovského slalomu v Killingtone © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Hádzanári Tatrana Prešov po ročnej prestávke opäť ovládli extraligu a oslavujú osemnásty titul slovenského šampióna

Šarišania dlhé roky dominujú slovenskej mužskej hádzanej na klubovej úrovni, ale tentoraz boli vo finále v úlohe obhajcov titulu ich súperi z Považia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *