Home / SLOVENSKO / Český cyklista zablúdil v slovenských lesoch, policajti ho našli v Hornej Marikovej

Český cyklista zablúdil v slovenských lesoch, policajti ho našli v Hornej Marikovej

19.3.2020 (Webnoviny.sk) – Úspešnú večernú pátraciu akciu majú za sebou policajti zo Žilinského kraja, keď sa im podarilo nájsť 28-ročného zablúdeného cyklistu z Čiech. Jeho otec prišiel vo večerných hodinách k policajtom na hraničnom priechode Makov a oznámil, že syn sa bicykloval v lesoch na moravskej strane, zablúdil a z mobilného telefónu ešte pred jeho vybitím poslal súradnice, kde sa nachádza.

„Policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline udalosť oznámili na operačné stredisko. Operačný dôstojník po prijatí tejto informácie okamžite zorganizoval a skoordinoval policajné hliadky a príslušníkov horskej záchrannej služby. Cyklista sa mal podľa GPS súradníc nachádzať v lesoch obce Horná Mariková. Policajná hliadka ho našla v miestnej časti Udička. Policajti mu poskytli ochranný plášť, ochranné rúško a rukavice a následne zabezpečili aj jeho prevoz na štátnu hranicu, kde ho čakali príbuzní,“ uviedla k prípadu krajská žilinská polícia na sociálnej sieti.

Viac k témam: cyklista, pátranie
Zdroj: Webnoviny.sk – Český cyklista zablúdil v slovenských lesoch, policajti ho našli v Hornej Marikovej © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tesco je Výnimočný zamestnávateľ, rozhodla odborná porota prestížnej ceny Via Bona

Tesco na Slovensku vytvára tie najlepšie podmienky na prácu pre rôznorodé skupiny kolegýň a kolegov, kde sa môže rozvíjať každý bez rozdielu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *