Home / Bulvárne / VIEME PRVÍ: Novinára Kuciaka zastrelil NARKOMAN a nie MAFIA

VIEME PRVÍ: Novinára Kuciaka zastrelil NARKOMAN a nie MAFIA

V prípade zavraždeného novinára Kuciaka nastal šokujúci zvrat. DENNÍK POLITIKA z dôveryhodných zdrojov získal informácie, že za vraždou Kuciaka nestojí mafia, ale narkoman. Ako už teraz vyplýva z policajného vyšetrovania, „vrah Kuciaka a jeho priateľku zastrelil v dome, do ktorého ho vpustil Kuciak dobrovoľne /pravdepodobne ho Kuciak osobne poznal/. Všetci traja spoločne popíjali kávu, následne Kuciak odišiel do garáže skontrolovať niečo na aute. Medzitým pri káve vznikol konflikt medzi vrahom a Kuciakovou partnerkou, ktorú vrah zastrelil. Pri návrate Kuciaka z garáže mu vrah v rámci zahladzovania stôp a zbavenia sa nepohodlného svedka /vrah zavraždil ako prvú Kuciakovu partnerku/ priložil k hrudi pištoľ a zastrelil. Následne opustil dom“

Slovenská polícia vykonala v súvislosti s vraždou Kuciaka a jeho partnerky už niekoľko zaisťovacích úkonov a zadržala 160 gramov pervitínu, zbraň a náboje. Jedna osoba už bola zaistená a obvinená (zatiaľ ešte nie z vraždy Kuciaka).

Na základe týchto informácii sa tak javí stopa talianskej mafie ako slepá ulička vyšetrovania vraždy Kuciaka. Vražda Kuciaka a jeho partnerky tak SMERuje k „blbej náhode“ vraždy novinára NARKOMANOM pri hádke a následnom skratovom zahladzovaní stôp páchateľom.

Každopádne však investigatívna činnosť novinára Kuciaka SMERujúca k odhaleniu prepojenia MAFIE na SMER a slovenskú vládu získala výbušný náboj, ktorý by nikdy nenastal nebyť vražde tohto mladého novinára a jeho partnerky.

JPP.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ťažká dilema Petra Pellegriniho

Blížia sa prezidentské voľby a podľa prieskumov verejnej mienky má Pellegrini veľkú šancu, že v …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *