Home / KULTÚRA / Film a TV / Herečka Pamela Anderson sa po 12 dňoch rozišla s novým manželom

Herečka Pamela Anderson sa po 12 dňoch rozišla s novým manželom

2.2.2020 (Webnoviny.sk) – Kanadsko-americká herečka Pamela Anderson sa po 12 dňoch rozišla s novým manželom. Anderson a filmový producent Jon Peters sa tajne vzali 20. januára. Hoci spolu chodili už pred tridsiatimi rokmi, ani toto v poradí už piate manželstvo herečke nevydržalo. Dvojica ešte nestihla ani podpísať oficiálne dokumenty.

„Život je cesta a láska je proces. Majúc na pamäti túto univerzálnu pravdu, rozhodli sme sa spoločne odložiť formalizáciu nášho sobášneho listu a vložiť do procesu nádej. Ďakujeme, že rešpektujete naše súkromie,” uviedla Anderson podľa magazínu The Hollywood Reporter.

Pamela Denise Anderson

… je známa najmä vďaka seriálu Baywatch (1989 – 2001), známom aj pod názvom Pobrežná hliadka, v ktorom stvárnila CJ Parker.

Zahrala si tiež v seriáli V.I.P. – Agentúra Vallery Ironsovej (1998 – 2002) či v snímkach ako Scary Movie 3 (2003), Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa (2006) alebo Superhrdina (2008).

Predstavila sa aj v snímke Pobrežná hliadka (2017). V minulosti boli jej manželmi hudobníci Tommy Lee a Kid Rock. Producenta Ricka Salomona si vzala dokonca dvakrát.

Informácie pochádzajú z webstránok people.com, hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: Webnoviny.sk – Herečka Pamela Anderson sa po 12 dňoch rozišla s novým manželom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *