Home / šport / Hokej / Na All-Star víkend sa chystá aj Stümpel, kouč Draisaitl sa ospravedlnil a nahradí ho Stantien

Na All-Star víkend sa chystá aj Stümpel, kouč Draisaitl sa ospravedlnil a nahradí ho Stantien

16.1.2020 (Webnoviny.sk) – Trenčan Peter Lokšík bude hlavným rozhodcom nedeľňajšieho exhibičného Zápasu hviezd hokejovej Tipsport ligy 2019/2020, ktorý bude súčasťou All-Star víkendu 2020 v Trenčíne. Na čiarach mu budú pomáhať arbitri, ktorí sa v úvode roka predstavili vo finále na svetových mládežníckych šampionátoch.

Osobnosti Dukly proti sebe

Magdaléna Čerhitová účinkovala v súboji o zlato medzi Kanadou a USA na majstrovstvách sveta hokejistiek do 18 rokov v Bratislave, Šimon Synek bol jedným z kvarteta mužov v pruhovanom vo finálovom dueli Rusko – Kanada na svetovom šampionáte hráčov do 20 rokov v Ostrave. Synek sa v Tipsport Lige objavuje už piatu sezónu.

Organizátori museli urobiť menšiu zmenu v nominácii na exhibíciu. Z osobných dôvodov sa totiž ospravedlnil tréner Košíc Peter Draisaitl, namiesto neho povedie jedno z mužstiev kormidelník bratislavského Slovana Roman Stantien.

Na striedačkách sa proti sebe ocitnú dve osobnosti, ktoré trenčianski fanúšikovia dobre poznajú z ich hráčskych i trénerských čias v Dukle. Ján Pardavý je dnes tréner „vojakov“, dubnický rodák Roman Stantien ich viedol v sezóne 2014/2015.

Zloženie tímov určí draft

Zmena nastala aj v nominácii v tíme legiend, ktorý sa tiež predstaví počas víkendu na trenčianskej akcii v súťažiach zručností proti terajším osobnostiam súťaže.

Do zostavy pribudol majster sveta z Göteborgu 2002 a niekdajší výborný center Jozef Stümpel, ktorý rozšíril v mužstve legiend plejádu zlatých medailistov zo švédskeho šampionátu.

V nedeľňajšej exhibícii sa na ľade Zimného štadióna Pavla Demitru stretnú mužstvá zložené z hráčov najvyššej slovenskej súťaže, ktoré nastúpia pod hlavičkou skvelých trenčianskych odchovancov Mariána Hossu a Mariána Gáboríka.

Obaja si z nominovaných hráčov vyberú svoje ideálne tímy počas sobotňajšieho podvečerného draftu.

Viac k témam: All-Star víkend Tipsport ligy, Tipsport liga, Zápas hviezd Tipsport ligy
Zdroj: Webnoviny.sk – Na All-Star víkend sa chystá aj Stümpel, kouč Draisaitl sa ospravedlnil a nahradí ho Stantien © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *