Home / KULTÚRA / Film a TV / Hercovi známemu ako Harry Potter dal okoloidúci peniaze, považoval ho za bezdomovca

Hercovi známemu ako Harry Potter dal okoloidúci peniaze, považoval ho za bezdomovca

11.1.2020 (Webnoviny.sk) – Anglického herca Daniela Radcliffa si náhodný okoloidúci na ulici pomýlil s bezdomovcom. Tridsaťročný rodák z Londýna to uviedol v šou Grahama Nortona.

Je to zvláštne a zábavné, no nedávno som bol s mojou priateľkou v New Yorku a zatiaľ čo ona bola v obchode, zostal som vonku s naším adoptovaným psom. Bolo dosť chladno a ja som mal na sebe športovú bundu a dlhý kabát. Čupol som si, aby som zahrial psa a videl som, ako okolo mňa prešiel nejaký chlapík a pozeral na mňa. Potom sa vrátil, dal mi päť dolárov a povedal, aby som si kúpil kávu. Zrejme sa budem musieť častejšie holiť,“ povedal Radcliffe.

Daniel Jacob Radcliff

sa preslávil rolou čarodejníka Harryho Pottera, do ktorej ho obsadili, keď mal jedenásť rokov. Po adaptácii knižného bestselleru Harry Potter a Kameň mudrcov (2001) si túto úlohu zopakoval ešte vo filmoch Harry Potter a Tajomná komnata (2002), Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004), Harry Potter a Ohnivá čaša (2005), Harry Potter a Fénixov rád (2007), Harry Potter a Polovičný princ (2009) a Harry Potter a Dary smrti 1 a 2. (2010, 2011).

Predstavil sa aj na divadelných doskách Broadwaya, kde účinkoval v muzikáli How To Succeed In Business Without Really Trying a za svoj výkon získal uznanie kritiky. V roku 2012 sa objavil ako mladý právnik v horore Žena v čiernom a v roku 2013 si vo filme Zbav sa svojich miláčikov zahral básnika Allena Ginsberga. Predstavil sa aj v snímkach Horns (2013), Victor Frankenstein (2015), Podfukári: 2. dejstvo (2016) alebo Stratený v džungli (2017).

Viac k témam: herec
Zdroj: Webnoviny.sk – Hercovi známemu ako Harry Potter dal okoloidúci peniaze, považoval ho za bezdomovca © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *