Home / KULTÚRA / Hudba / Hudobník Noel Gallagher sa sťahuje z Londýna, dôvodom je násilie v okolí jeho domu

Hudobník Noel Gallagher sa sťahuje z Londýna, dôvodom je násilie v okolí jeho domu

13.8.2019 (Webnoviny.sk) – Britský hudobník Noel Gallagher sa sťahuje z Londýna. Niekdajšiemu gitaristovi už nefungujúcej kapely Oasis prekáža násilie v okolí jeho domu.

„Sťahujeme sa z Londýna do Hampshireu. Nechceme, aby naše deti vyrastali v Londýne. Nedávno sa neďaleko od nášho domu stali dva prípady súvisiace s dobodaním. Asi si viete predstaviť, že žijem v bohatej štvrti. Na konci ulice je sídlisko a na druhom konci je zase ďalšie, pričom medzi sebou majú konflikt. V strede dňa bodli jedného chlapíka, pričom musela na ceste pristáť helikoptéra a všetky okolité ulice uzatvorili,“ uviedol 52-ročný muzikant a dodal, že nechce, aby jeho jedenásťročného syna Donovana niekto prepadol pre mobilný telefón.

„Rozhodli sme sa, že pôjdeme na vidiek a deti budú chodiť to miestnej školy. Do Londýna budeme už len dochádzať,“ vyhlásil pre noviny Sunday Independent.

Interpret má s manželkou Sarou MacDonald okrem Donovana aj osemročného syna Sonnyho. S bývalou manželkou Meg Mathews má 19-ročnú dcéru Anais.

Noel Galagher

Noel Thomas David Gallagher sa preslávil v spomínanej kapele Oasis, v ktorej pôsobil od roku 1991 a vydal s ňou albumy Definitely Maybe (1994), (What’s The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don’t Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008).

Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi ním a jeho bratom, spevákom Liamom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu.

Noel neskôr založil formáciu Noel Gallagher’s High Flying Birds, s ktorou ponúkol albumy Noel Gallagher’s High Flying Birds (2011), Chasing Yesterday (2015) a Who Built the Moon? (2017). Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: násilie, spevák, sťahovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Hudobník Noel Gallagher sa sťahuje z Londýna, dôvodom je násilie v okolí jeho domu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najznámejšia vianočná pieseň je Tichá noc. Viete, ako vznikla a kto ju zložil?

Text tejto najznámejšej vianočnej piesne preložili postupne do viac ako 200 jazykov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *