Home / šport / KHL / Video: HC Slovan Bratislava pokračuje v KHL, podpíše zmluvu s novým investorom (aktualizované)

Video: HC Slovan Bratislava pokračuje v KHL, podpíše zmluvu s novým investorom (aktualizované)

BRATISLAVA 29. apríla (WebNoviny.sk) – Slovensko bude mať naďalej svojho zástupcu v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Pokračovať v nej bude HC Slovan Bratislava, ktorému sa podarilo získať investora z Česka.

Klub splatí hlavnému mestu vyše miliónový dlh za nájom a naďalej bude môcť hrať na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Vďaka novému investorovi má Slovan aj vyrovnať dlhy voči hráčom.

Máme dobrú správu, že pokračujeme v KHL. Podarilo sa nám dohodnúť zmluvu, ktorú dnes podpisujeme s investorom, ktorého sme tak dlho naháňali. Informoval som o tom primátora Bratislavy Matúša Valla. Vyrovnáme náš dlh a otvoríme našu budúcu spoluprácu,“ uviedol pre RTVS člen predstavenstva HC Slovan Bratislava Juraj Široký ml.

HC Slovan Bratislava riešil financie v súvislosti s pokračovaním klubu v KHL, ale „belasých“ trápia dlhodobé problémy s dlžobami voči hráčom a aj dlhy za nájomné za využívanie Zimného štadióna Ondreja Nepelu, ktorý prevádzkuje mesto cez svoju organizáciu Správa telovýchovných zariadení hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislava (STaRZ). K 19. februáru dlhoval Slovan mestu za štadión takmer 1 mililión eur.

SPRÁVU BUDEME AKTUALIZOVAŤ

Viac k témam: HC Slovan Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: HC Slovan Bratislava pokračuje v KHL, podpíše zmluvu s novým investorom (aktualizované) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *