Home / SLOVENSKO / Ficove nenávistné klamstvá o Sorošovej agentke sú nepodložené, tvrdí Čaputová a bude sa brániť právnou cestou

Ficove nenávistné klamstvá o Sorošovej agentke sú nepodložené, tvrdí Čaputová a bude sa brániť právnou cestou

10.5.2023 (SITA.sk) – Prezidentka Zuzana Čaputová sa bude právnymi prostriedkami brániť voči útokom predsedu Smeru-SD Roberta Fica.

Fico prekračuje hranice

Uviedla to na sociálnej sieti v reakcii na Ficove utorkové vyjadrenia o tom, že je americkou agentkou a konzultuje svoj postup s americkou ambasádou.

Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym. Dôvody vyhrážok ako vždy rovnaké – americká agentka, Soroš, americká ambasáda,“ napísala prezidentka.

Ochrana blízkych

Zdôraznila, že už nebude po x-tý krát zdĺhavo vysvetľovať, že je to absolútne klamstvo a že okresný, krajský a napokon aj Ústavný súd SR sa jasne vyjadril, že tieto obvinenia sú nepodložené a prekračujú hranice politického súboja. „Poslanec Fico to vie. A vie aj to, že robiť z niekoho terč svojimi nenávistnými klamstvami už na Slovensku zabíjalo,“ poukázala.

Zároveň dodala, že neklesne na Ficovu úroveň a nebude mu venovať žiadne prívlastky. Ide však využiť všetky právne prostriedky. „Ako matka na ochranu svojich detí. Ako občianka na ochranu inštitúcie, ktorú dočasne zastupujem,“ uviedla Čaputová.

Viac k témam: Opozícia, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Predseda strany Smer-SD, Prezidentka SR
Zdroj: SITA.sk – Ficove nenávistné klamstvá o Sorošovej agentke sú nepodložené, tvrdí Čaputová a bude sa brániť právnou cestou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *