Home / SLOVENSKO / Policajná akcia „Víkend“ potrvá až do konca mája, vodiči by si mali ustriehnuť rýchlosť aj alkohol

Policajná akcia „Víkend“ potrvá až do konca mája, vodiči by si mali ustriehnuť rýchlosť aj alkohol

3.5.2023 (SITA.sk) – Nitrianska krajská polícia upozorňuje vodičov na dopravno-bezpečnostnú akciu Víkend, ktorá bude prebiehať do 28. mája.

Informuje o tom polícia na sociálnej sieti s upozornením, že cieľom akcie je pozitívne ovplyvnenie cestnej premávky a zníženie počtu dopravných nehôd s následkom na životoch a zdraví.

Akcia bude zameraná predovšetkým na zisťovanie požitia alkoholu alebo iných návykových látok u účastníkov cestnej premávky, a tiež na kontrolu dodržiavania povolenej rýchlosti jazdy vodičov motorových vozidiel. Do akcie budú zapojení policajti dopravnej, poriadkovej a železničnej polície.

Policajti sa zamerajú predovšetkým na miesta, kde dochádza k najčastejším dopravným nehodám s vážnymi následkami, ako aj na miestach kde sa konajú kultúrne a spoločenské podujatia v piatok a sobotu.

Viac k témam: dopravno-bezpečnostná akcia Víkend
Zdroj: SITA.sk – Policajná akcia „Víkend“ potrvá až do konca mája, vodiči by si mali ustriehnuť rýchlosť aj alkohol © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *