Home / SLOVENSKO / Čelná zrážka áut si vyžiadala život 56-ročnej spolujazdkyne, Fabia začala aj horieť (foto)

Čelná zrážka áut si vyžiadala život 56-ročnej spolujazdkyne, Fabia začala aj horieť (foto)

25.4.2023 (SITA.sk) – Pri tragickej zrážke dvoch áut zomrela v utorok 56-ročná spolujazdkyňa. Dopravná nehoda sa stala krátko po 7:30 na štátnej ceste v katastri obce Hrhov v okrese Rožňava. Podľa doterajších informácií došlo z doposiaľ nezistených príčin k čelnej zrážke dvoch vozidiel Škoda Fabia a Mercedes, po ktorej začala Škoda Fabia horieť. O nehode informuje v tlačovej správe košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Zraneniam podľahla

Podľa polície 66-ročného vodiča Škody Fabie a 49-ročného vodiča Mercedesu na mieste nehody ošetrila posádka RZP a následne ich previezla do nemocnice. Vzhľadom na rozsah zranení vodičov nebolo možné podrobiť dychovej skúške, preto im bol na zistenie prítomnosti alkoholu, prípadne iných omamných látok, odobratý biologický materiál.

Vo vozidle zn. Škoda Fabia sa nachádzala okrem vodiča aj 56-ročná spolujazdkyňa, ktorá, žiaľ, zraneniam, ktoré utrpela pri dopravnej nehode, na mieste podľahla,“ uviedla Ivanová.

Cesta bola uzavretá

Počas dokumentovania dopravnej nehody za účasti znalca z odboru cestná doprava bola štátna cesta v katastri obce Hrhov uzavretá v oboch smeroch na nevyhnutne potrebný čas.

Rožňavský policajný vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin ublíženia na zdraví,“ dodala policajná hovorkyňa.

Ako presne k tejto tragédii došlo, kto bol jej vinníkom ako aj jej bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania, preto polícia bližšie informácie nateraz neposkytuje.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Čelná zrážka, Horiace auto, košická polícia, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Čelná zrážka áut si vyžiadala život 56-ročnej spolujazdkyne, Fabia začala aj horieť (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *