Home / SLOVENSKO / Hlas-SD začal rokovať so stranou Dobrá voľba, Pellegrini si vie predstaviť len istú formu spolupráce (video)

Hlas-SD začal rokovať so stranou Dobrá voľba, Pellegrini si vie predstaviť len istú formu spolupráce (video)

3.3.2023 (SITA.sk) – Predseda strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) Peter Pellegrini tvrdí, že začali oficiálne rokovať so stranou Dobrá voľba.

V Dobrej voľbe vidíme skupinu šikovných ľudí, ktorých potenciál by bola škoda nevyužiť a stratiť. Preto budeme ešte rokovať o forme spolupráce. Platí ale to, čo som povedal. Hlas-SD nepôjde do žiadnej koalície. Nebude to ani vyzerať tak, že členovia Dobrej voľby dostanú miesto na kandidátke, aby sa ako strana vyviezli do parlamentu,“ uviedol Pellegrini na piatkovej tlačovej besede.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Dodal, že tí, ktorí sa budú stotožňovať s víziou a programom strany Hlas-SD, by sa mali stať integrálnou súčasťou strany. „Dobrá voľba by tým pádom mala akoby zaniknúť. Tak vyzerá reálne spájanie aj demokratických síl, aj ľudí odbornosti,“ myslí si predseda Hlasu-SD.

Viac k témam: Opozícia, Politická kríza, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Rokovanie, Spolupráca
Zdroj: SITA.sk – Hlas-SD začal rokovať so stranou Dobrá voľba, Pellegrini si vie predstaviť len istú formu spolupráce (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľká noc je najstarším a najvýznamnejším kresťanským sviatkom. Poznáte jej históriu a pôvod?

Vysvetlenie pôvodu názvu „veľká“ treba hľadať v časoch otroctva Židov v starovekom Egypte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *