Home / SLOVENSKO / SaS nie je konštruktívnou opozíciou, jej cieľom je rozbitie vlády a pomsta Matovičovi, vyhlásil Šipoš (video)

SaS nie je konštruktívnou opozíciou, jej cieľom je rozbitie vlády a pomsta Matovičovi, vyhlásil Šipoš (video)

7.10.2022 (Webnoviny.sk) – Strana Sloboda a solidarita (SaS) nie je konštruktívnou opozíciou, ich cieľom je rozbitie vlády, pomsta Igorovi Matovičovi a predčasné voľby. Na tlačovom brífingu to povedal predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš. Podľa Šipoša strana SaS nechce pomôcť dôchodcom, firmám či samosprávam, ich cieľom je politikárčenie.

Dodal, že ich mrzí, že SaS je schopná si niekoľko dní vybavovať osobné účty s Igorom Matovičom, no nechce spolupracovať pri relevantných zákonoch. Občanov a firmy si podľa neho berú za rukojemníkov.

Poslanec tiež vyzval SaS, aby prestala kolaborovať s mafiou a extrémistami a aspoň v časoch energetickej krízy odložili osobnú zášť a túžbu po pomste. OĽaNO je podľa Šipoša pripravené profesionálne rokovať a hľadať kompromisy. SaS sa podľa neho pripojila k Smeru-SD, Hlasu-SD a extrémistom a zablokovali prijatie štrnástych dôchodkov i pomoci pre tých, ktorí sú ohrození vysokými cenami energií.

Zdroj: Webnoviny.sk – SaS nie je konštruktívnou opozíciou, jej cieľom je rozbitie vlády a pomsta Matovičovi, vyhlásil Šipoš (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *