Home / SLOVENSKO / SaS sa opäť odmieta účastniť koaličných rád. Dôvodom sú útoky Matoviča, ktorý vraj len a len klame

SaS sa opäť odmieta účastniť koaličných rád. Dôvodom sú útoky Matoviča, ktorý vraj len a len klame

22.6.2022 (Webnoviny.sk) – Pre opakované útoky ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) sa koaličná strana Sloboda a Solidarita (SaS) opätovne odmieta zúčastňovať na koaličných radách.

Matovič vraj len a len klame

Ako ďalej liberáli uvádzajú vo vyhlásení, odmietajú akékoľvek rokovania s opozíciou o hlasovaní vo veci pripomienok prezidentky k prorodinným opatreniam.

„Igor Matovič len a len klame a robí to tesne po tom, ako jeho poslanci prelomili veto prezidentky spolu s fašistami,“ konštatujú liberáli.

Údajné spiknutie poslancov

Matovič v stredu na tlačovej konferencii povedal, že pred hlasovaním o vrátenom zákone o prorodinných opatreniach malo dôjsť „k spiknutiu“ poslancov strán Sloboda a Solidarita (SaS), Smer-sociálna demokracia (Smer-SD), Hlas-sociálna demokracia (Hlas-SD) a Republika.

Ak by sa to v hnutí Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) nedozvedeli, tak by podľa neho z klubu OĽaNO možno päť až sedem poslancov hlasovalo za veto prezidentky Zuzany Čaputovej. Šéf OĽaNO doplnil, že akonáhle sa informáciu o dohode v opozícii dozvedel, posunul ju poslancom OĽaNO.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: prorodinný balíček
Zdroj: Webnoviny.sk – SaS sa opäť odmieta účastniť koaličných rád. Dôvodom sú útoky Matoviča, ktorý vraj len a len klame © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Z aktivistu urobili údajného teroristu? Muža z Tadžikistanu pustili na slobodu, keď bol ministrom Šutaj Eštok

Podľa Štefana Hamrana hrozí mužovi v Tadžikistane mučenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *