Home / SLOVENSKO / Nezaradeného poslanca Kollára prekvapilo, že sa Hipš vzdal funkcie predsedu Spolu

Nezaradeného poslanca Kollára prekvapilo, že sa Hipš vzdal funkcie predsedu Spolu

21.8.2021 (Webnoviny.sk) – Nezaradeného poslanca parlamentu a člena strany Spolu – občianska demokracia (Spolu) Miroslava Kollára prekvapil fakt, že sa Juraj Hipš vzdal funkcie predsedu Spolu.

Ako uviedol pre agentúru SITA, bol skôr pripravený na reflexiu prvých troch mesiacov reštartu strany, vylepšenie politickej komunikácie a na prípravu na jesennú „horúcu politickú sezónu“ a blížiace sa komunálne voľby.

Kollár tiež potvrdil, že boli pripravené príchody ďalších politických osobností do strany, ktoré mali posilniť naratív vytvárania „politickej alternatívy voči chaosu a populizmu“.

Rokovanie o spojení strany s hnutím PS

Hipš bude vykonávať funkciu predsedu Spolu do konania snemu strany. Zároveň plánuje rokovať o spojení strany Spolu s hnutím Progresívne Slovensko (PS) a s touto víziou sa chce opätovne v septembri uchádzať o predsednícky post strany Spolu.

Kollár spájanie strán víta

Kollár ozrejmil, že víta akékoľvek spájanie hodnotovo blízkych demokratických strán, ktoré môže podľa jeho slov posilniť „demokratický blok zdravého rozumu proti vláde chaosu a očkovacích lotérií“.

„Keďže som v strane krátko, budem v nasledujúcich týždňoch intenzívne komunikovať so štruktúrami, aby som detailne spoznal názory členskej základne na túto novú iniciatívu predsedu Hipša,“ doplnil nezaradený poslanec.

Viac k témam: odchod z funkcie
Zdroj: Webnoviny.sk – Nezaradeného poslanca Kollára prekvapilo, že sa Hipš vzdal funkcie predsedu Spolu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *