Home / SLOVENSKO / Bratislavský butik s luxusnými hodinkami vykradli, polícia po zlodejoch aktívne pátra (video)

Bratislavský butik s luxusnými hodinkami vykradli, polícia po zlodejoch aktívne pátra (video)

11.8.2021 (Webnoviny.sk) – Bratislavská polícia vyhlásila pátranie po neznámej dvojici, ktorá v utorok 10. augusta krátko pred 19:00 prepadla luxusný butik s hodinkami na Hviezdoslavovom námestí v hlavnom meste. Z predajne, ktorá je súčasťou hotela, si odniesli zlodeji 19 kusov exkluzívnych hodiniek za 350-tisíc eur. Informovala o tom hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Veronika Martiniaková.

Podľa doposiaľ zistených informácii neznáma dvojica prišla do predajne tesne pred jej zatvorením. „Kladivom rozbili sklenenú vitrínu, v ktorej sa nachádzali luxusné hodinky zn. Hublot. S takto odcudzeným tovarom sa dali na útek, pri ktorom použili skúter, pričom na tomto dopravnom prostriedku prišli aj na miesto činu,“ opísala polícia.

Následne dvojica smerovala k Mostu SNP, kde vymenila skúter za vopred pripravené bicykle. Lúpežníci na nich pokračovali po pravej strane mosta v smere do mestskej časti Petržalka.

Polícia na sociálnej sieti zverejnila záznam lúpeže, ktorý zachytila bezpečnostná kamera. Akékoľvek informácie k totožnosti osôb na záberoch je možné oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície.

Viac k témam: lúpež, pátranie, zlodeji
Zdroj: Webnoviny.sk – Bratislavský butik s luxusnými hodinkami vykradli, polícia po zlodejoch aktívne pátra (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *