Home / SVET / Autobus s robotníkmi sa pri Kanpure zrazil s dodávkou, zomrelo 17 ľudí

Autobus s robotníkmi sa pri Kanpure zrazil s dodávkou, zomrelo 17 ľudí

9.6.2021 (Webnoviny.sk) – Najmenej 17 ľudí zomrelo, keď autobus s migrujúcimi robotníkmi narazil na diaľnici v severnej Indii do dodávky. Osemnásť ľudí utrpelo zranenia.

Nehoda, pri ktorej sa autobus po zrážke prevrátil, sa stala blízko mesta Kanpur v štáte Uttarpradéš, uviedol predstaviteľ polície Mohit Agarwal. Migrujúci robotníci smerovali do mesta Ahmedabád v štáte Gudžarát, aby sa vrátili k práci po uvoľnení protipandemických obmedzení.

Aj v dodávke sa nachádzali robotníci z továrne na výrobu sušienok a väčšina mŕtvych je medzi nimi, povedal policajt. Šestnásť ľudí zomrelo na mieste a jeden podľahol zraneniam v nemocnici. Agarwal podotkol, že pasažieri autobusu sa sťažovali, že vodič ide príliš rýchlo.

Na cestách v Indii zomrie podľa polície viac ako 110-tisíc ľudí ročne. Väčšina havárií je v dôsledku neopatrného riadenia, zle udržiavaných ciest a starých vozidiel.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Autobus s robotníkmi sa pri Kanpure zrazil s dodávkou, zomrelo 17 ľudí © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rusmi dosadená administratíva Krymu nezorganizuje na Deň víťazstva tradičnú vojenskú prehliadku

Deviateho mája v Rusku oslavujú víťazstvo Sovietskeho zväzu nad nacistickým Nemeckom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *