Home / SLOVENSKO / Bratislavské Nové Mesto znova otvorí Tržnicu na Trnavskom mýte, informoval starosta Kusý

Bratislavské Nové Mesto znova otvorí Tržnicu na Trnavskom mýte, informoval starosta Kusý

19.4.2020 (Webnoviny.sk) – Bratislavské Nové Mesto od pondelka znova otvorí Tržnicu na Trnavskom mýte. Na sociálnej sieti o tom počas týždňa informoval starosta mestskej časti Rudolf Kusý.

„V uplynulých dňoch sme vykonali všetky potrebné hygienické opatrenia – dezinfekciu podláh, striešok, stolov, spoločných priestorov, výmenu filtrov v klimatizácii a vetraní a podobne, preto môžeme Tržnicu od pondelka opäť otvoriť,“ napísal Kusý.

Vstup do Tržnice bude fungovať z bočného vchodu od Železničnej polikliniky. Pri vstupe do priestorov bude povinné rúško a pripravená bude dezinfekcia rúk.

V zmysle nariadenia Ústredného krízového štábu SR sa otvoria v Tržnici iba niektoré prevádzky, a to lahôdky, teplá kuchyňa, predaj čerstvých rýb, lekáreň a potreby pre včelárov a záhradkárov.

„Ďalšie prevádzky budeme otvárať postupne, hneď ako to bude možné z hľadiska bezpečnosti návštevníkov, predajcov aj pracovníkov EKO podniku, ako aj z pohľadu nariadení krízového štábu. V tejto chvíli sme požiadali o usmernenie Úrad verejného zdravotníctva SR,“ uzavrel Kusý.

Viac k témam: Trnavské mýto, tržnica
Zdroj: Webnoviny.sk – Bratislavské Nové Mesto znova otvorí Tržnicu na Trnavskom mýte, informoval starosta Kusý © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *