Home / šport / Tenis / Dominika Cibulková potvrdila tehotenstvo, na sociálnej sieti zverejnila snímku bábätka

Dominika Cibulková potvrdila tehotenstvo, na sociálnej sieti zverejnila snímku bábätka

10.12.2019 (Webnoviny.sk) – Už bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková, ktorá pred niekoľkými dňami počas slávnostného krstu knihy Tenis je môj život oficiálne ukončila hráčsku kariéru, zanedlho postretne ďalšia dôležitá životná zmena.

Trojčlenná rodina

V utorok totiž 30-ročná Bratislavčanka potvrdila, že spoločne s manželom Michalom očakávajú narodenie prvého dieťaťa. Správy o jej tehotenstve sa objavili už skôr, v závere novembra mala mať Cibulková za sebou úvodný trimester.

„Požehnaní a s veľkou radosťou oznamujeme, že onedlho budeme trojčlenná rodina,“ napísala Cibulková na Instagrame pod fotografiu s manželom a snímkou bábätka, ktoré nosí pod srdcom.

Odporúčania lekárov

„Zatiaľ to nepovedala veľa ľuďom, navyše jej lekári odporučili pokojnejší režim a oddych. Nesmie sa veľmi namáhať,“ prezradil v závere novembra nemenovaný zdroj portálu najky.sk, podľa ktorého sa Cibulková musí šetriť, pretože ide o tzv. rizikové tehotenstvo. „Keďže Dominika je astmatička, je pod väčším dohľadom lekára, ale nejde o nič vážne,“ dodáva osoba z okolia niekdajšej úspešnej športovkyne.

Cibulková v minulosti osemkrát ovládla anketu Tenista roka. Rovnako v ôsmich prípadoch sa stala najobľúbenejšou tenistkou na základe hlasovania fanúšikov. Vo svojej kariére získala osem turnajových titulov na okruhu WTA, bola vo finále Australian Open 2014 a tiež ovládla Turnaj majsteriek 2016 v Singapure.

View this post on Instagram Beyond blessed and overjoyed to tell you we are going to be a family of 3❤️❤️❤️?????? A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Dec 10, 2019 at 7:03am PST

Viac k témam: tehotenstvo
Zdroj: Webnoviny.sk – Dominika Cibulková potvrdila tehotenstvo, na sociálnej sieti zverejnila snímku bábätka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Chorvátsky tenista Ivo Karlovič definitívne končí profesionálnu kariéru, počas nej zaznamenal takmer 14-tisíc es

Karlovič sa počas kariéry zviditeľnil predovšetkým svojím „delovým" podaním.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *