Home / KULTÚRA / Film a TV / Zomrel britský šéfkuchár Gary Rhodes, známy z relácií MasterChef a Hell’s Kitchen

Zomrel britský šéfkuchár Gary Rhodes, známy z relácií MasterChef a Hell’s Kitchen

27.11.2019 (Webnoviny.sk) – Vo veku 59 rokov zomrel britský šéfkuchár Gary Rhodes, známy z televíznych relácií ako MasterChef alebo Hell’s Kitchen. Naposledy vydýchol v Dubaji, po jeho boku bola manželka Jennie. Príčinu smrti zatiaľ nezverejnili.

Smutnú správu potvrdili v oficiálnom vyhlásení. „Rodina Rhodesovcov s veľkým zármutkom oznamuje, že odišiel milovaný manžel, otec a brat Gary Rhodes. Zomrel včera večer vo veku 59 rokov. Jeho milovaná manželka Jennie bola pri ňom,“ uviedli.

Zástupcovia Le Royal Meridien Beach Resort & Spa a Grosvenor House Dubai, kde zosnulý pracoval, takisto vyjadrili zármutok nad úmrtím. „Nielenže tento priemysel prišiel o naozajstnú kulinársku legendu, stratili sme tiež inšpiratívneho človeka a veľmi dobrého priateľa. Žiadne slová nedokážu vyjadriť smútok z Garyho smrti alebo vďačnosť za možnosť s ním spolupracovať. V našich myšlienkach a modlitbách myslíme na jeho rodinu,“ vyhlásili.

Viac k témam: úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Zomrel britský šéfkuchár Gary Rhodes, známy z relácií MasterChef a Hell’s Kitchen © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *