Home / SLOVENSKO / Foto: Opitý cestný pirát poškodil viacero objektov, po zastavení políciou vypadol z auta

Foto: Opitý cestný pirát poškodil viacero objektov, po zastavení políciou vypadol z auta

14.11.2019 (Webnoviny.sk) – S fľašou alkoholu na sedadle spolujazdca dnes po Ilave jazdil 44-ročný Marián. Jazda cestného piráta sa však nezaobišla bez škôd na cudzom majetku. „Na dodávke Citroën Jumper narazil na Ulici kpt. Nálepku do zaparkovaného vozidla, následne poškodil aj plot rodinného domu a garážové dvere. V jazde pokračoval popri kanáli rieky Váh, kde sa chcel otočiť, ale veľa nechýbalo a takmer skončil aj s vozidlom v kanáli,“ informovala o jazde opitého vodiča krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Muž po vystúpení z vozidla spadol na zem a plazil sa v tráve popri kanáli rieky Váh, kde ho ilavskí policajti zadržali. „Vodič dodávky krátko popoludní nafúkal 1,52 mg/l, čo predstavuje 3,17 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala ešte vyššiu hodnotu a to 1,84 mg/l, čo predstavuje 3,83 promile. Fľašu alkoholu mal na sedadle spolujazdca,“ dodala k prípadu Antalová.

Viac k témam: alkohol za volantom, autonehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Opitý cestný pirát poškodil viacero objektov, po zastavení políciou vypadol z auta © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pečeň neohrozuje len alkohol, pre jej záchranu je dôležité upraviť svoj životný štýl

Pečeň je najväčší vnútorný orgán v ľudskom tele. Odstraňuje toxíny z krvného obehu, udržiava zdravú hladinu cukru v krvi, reguluje zrážanie krvi a vykonáva stovky ďalších životne dôležitých funkcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *