Na tlačovej konferencii ĽS Naše Slovensko 13. novembra t.r. podpísali predsedovia piatich strán memorandum o spolupráci. Ide o strany: ĽS NS, Národná koalícia, KDŽP Aliancia za Slovensko, Priama Demokracia a Doma dobre. Kotlebovi sa podarila skvelá marketingová vec. Ale za akú cenu?

Za KDŽP Aliancia za Slovensko podpísal memorandum Štefan Kuffa, ktorého na TK uviedli ako predsedu strany. Ibaže Kuffa nie je predsedom strany, je členom predsedníctva strany. Predseda tejto strany Tomáš Taraba v septembri t.r. podpísal memorandum so SNS. Malo byť začiatkom spolupráce oboch strán s výhľadom na spoločnú kandidátku do parlamentných volieb v roku 2020. Čomu má slúžiť tento podvod na voliča?

Zakladateľom strany KDŽP je Štefan Kuffa, ale na ostatnom sneme bol za predsedu zvolený Tomáš Taraba. Štefan Kuffa mal veľkú podporu svojho brata, kňaza Mariána Kuffu. Ten v lete t.r. na pochode Hrdí na rodinu agitoval za KDŽP a rozdával propagačné materiály, ktorých  hlavným heslom bolo: Čo kňaz Kuffa hlása teologicky, KDŽP presadzuje politicky. Tento slogan sa objavil aj na bilbordoch tejto strany. Ibaže nedávno sa kňaz Marián Kuffa vyjadril, že jeho iniciatíva Slovenský dohovor za rodinu, ktorej cieľom je boj proti prijatiu Istanbulského dohovoru, nepodporí v najbližších voľbách žiadnu politickú stranu…

Meno je meno a skvelý marketing pre Mariána Kotlebu. Nešlo to inak? Pravdivo?