Home / šport / Futbal / Video: Zranený slovanista Bajrič zostáva v Anglicku, o jeho návrate domov rozhodnú lekári

Video: Zranený slovanista Bajrič zostáva v Anglicku, o jeho návrate domov rozhodnú lekári

8.11.2019 (Webnoviny.sk) – Futbalisti Slovana Bratislava po štvrtkovej večernej prehre na pôde anglického Wolwerhamptonu (0:1) v Európskej lige 2019/2020 nechali v dejisku duelu jedného zo spoluhráčov. Slovinský obranca Kenan Bajrič totiž po zásahu kopačkou do hlavy od súperovho hráča Raula Jimeneza duel nedohral a po dráme na ploche putoval priamo do nemocnice.

„Utrpel otras mozgu a v nemocnici v Anglicku absolvoval vyšetrenia vrátane počítačovej tomografie. To bolo negatívne, čiže sa zatiaľ nepreukázali vážnejšie komplikácie. Vzhľadom na rizikovosť letu zostal v Anglicku a aktuálne sa cíti lepšie, po konzultácii s lekármi bude prijaté rozhodnutie, kedy sa vráti späť na Slovensko,“ informovalo vedenie Slovana o stave svojho futbalistu v piatok.

Kenan Bajrič zostal po zásahu od súpera ležať na trávniku, krátko bol aj v bezvedomí. Napokon opustil trávnik na nosidlách so zafixovaným krkom a smeroval do nemocnice. „Ani neviem, čo mám povedať. Je mi to ľúto a snáď bude čoskoro v poriadku,“ uviedol autor nešetrného zákroku Raul Jimenez, ktorý v nadstavenom času druhej časti stretnutia presnou hlavičkou rozhodol o triumfe Wanderers 1:0.

Viac k témam: Európska liga UEFA
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Zranený slovanista Bajrič zostáva v Anglicku, o jeho návrate domov rozhodnú lekári © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *