Home / POLITIKA / Flagrantné zneUŽÍVANIE honoru nášho PARLAMENTU pokračuje!

Flagrantné zneUŽÍVANIE honoru nášho PARLAMENTU pokračuje!

Už som spomínal v minulosti v mojom príspevku „Urobí si Danko poriadok v parlamente poriadok?“ ako sa občan Truban postavil pred plachtu s logom nášho parlamentu a spolu s nezaradeným poslancom Beblavým prezentovali neparlamentnú koalíciu PS/Spolu na pôde nášho najvyššieho zákonodárneho zboru.

Nezaradený poslanec a občan spolu s ďalšími občanmi SR a nezaradenými poslancami v pozadí nám vtláčajú do hlavy, že všetci porušujú predpisy, a morálku, ale pokiaľ sa to ich samotných týka, nemusia rešpektovať žiadne predpisy, ani etiku s morálkou.

A to isté sa stalo aj tento týždeň 5.11 pred obedom, pretože neprišli reakcie z vedenia parlamentu a tak sa dvaja nezaradení poslanci Rajtár a Blahová postavili pred banner s logom Národnej rady a ich tlačovku ohlásila hovorkyňa ako tlačovú besedu Demokratickej strany, pričom aj oni ,dvaja to prebehlíci, robili PR mimoparlamentnej strane na pôde nášho najvyššieho zákonodárneho orgánu. Obaja pranierovali porušovanie zákonov v bratislavskom dome seniorov a útočili na eKasu. Víno pili a vodu kázali. Prečo sú títo „lepšočlovekovia“ tak flagrantne otrlí a prisvojujú si niečo, čo im nepatrí ako členom neparlamentnej strany!!! To, že neparlamentným stranám dnes dávajú väčší priestor v diskusných politických debatách v televíziach, ako parlamentným je rovnako slovenská anomália. A neospravedlnia to ani slová Magnišina, že pozývali do relácie aj vládnu koalíciu, ale neprišli. Prečo asi? No, kto by sa chcel  nechať bombardovať predĺženou rukou Hríba?

Prečo takéto zneužívanie parlamentnej pôdy dovolí predseda NRSR Danko a rázne nezasiahne proti tejto poslaneckej „etickej elite“ národa? Ak to nemieni zaraziť, tak prosím všetkých, ktorí majú čo povedať národu a v parlamente nepracujú ani ako pomocná sila, aby sa len legitimovali službe pri vchode, aby mohli národu pred kamerami (lebo tie tam vždy prídu, ak ide o tlačovku v parlamente) povedať), čo si myslia. Veď, keď tam môže do mikrofónu hovoriť občan Truban, tak tam môže prísť na základe rovnosti aj práva iní občania. Napríklad súdruh Žinčica, páni – naši elitno-treemoví sudcovia a prokurátori, i naši smetiari, ktorí už po druhý raz v tomto roku nám v pondelok pred dvoma týždňami neodviezli smeti. A chcel by som vedieť, či budú platby rovnaké. Chcel by som, aby sa z pódia NRSR stala aj verejná tribúna so stálym vysielaním na internete a aby si tam prišiel každý občan šíriť svoje myšlienky a názory. Potom mi nebude prekážať, že tí, ktorí majú ísť príkladom (konkrétne občan Truban a nezaradení poslanci Rajtár a Blahová) a chcú vládnuť v tomto štáte, budú porušovať predpisy, normy, etiku a morálku. Veď tieto slovenské disciplíny v porušovaní predpisov zaznamenávajú u nás neuveriteľný vzostup.

Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *