Home / POLITIKA / FEJtón: Otvorený list Kočnerovým obetiam, ktoré sa opäť ozvali

FEJtón: Otvorený list Kočnerovým obetiam, ktoré sa opäť ozvali

Preto treba zákon na ich odškodnenie

Je až neuveriteľné, čo dokáže vyprodukovať útočiaca menšina v parlamente pod rúškom známeho športového sloganu: „Najlepšia obrana je útok!“. Bossovia dvoch 5 percentných straničiek Sulík i Matovič vychádzajú z toho, že Slováci majú radi martýrov a tak sa dvaja z menšiny opäť vyhlásili ako obete Kočnera. A pritom všetci ostatní, ktorí prišli do akéhokoľvek styku s podnikateľom sú zloduchovia, mafiáni, darebáci a patria do väzenia.

Vážení Igorko a Riško.

JJe až neuveriteľné, čo dokáže vyprodukovať útočiaca menšina v parlamente pod rúškom známeho športového sloganu: „Najlepšia obrana je útok!“. Bossovia dvoch 5 percentných straničiek Sulík i Matovič vychádzajú z toho, že Slováci majú radi martýrov a tak sa dvaja z menšiny opäť vyhlásili ako obete Kočnera. A pritom všetci ostatní, ktorí prišli do akéhokoľvek styku s podnikateľom sú zloduchovia, mafiáni, darebáci a patria do väzenia. Preto sa bezpečnostná rada štátu rozhodla nasledovne:

Vážení Igorko a Riško.

Je mi nesmierne ľúto, že Vás ako neplnoletých politikov vo vašich začiatkoch politickej tragédie oboch hrubo pohlavno-politicky zneužil nečestný mafián Kočner. Verím, že to na Vás nezanechalo psychickú traumu! Všetkých psychológov, psychiatrov a rozsiahly tím pomoci Vám bude k dispozícii. Je mi jasné, že sú za to vinní vaši politickí tatkovia a nie Vy dvaja, keď ste si ešte ako politickí dorastenci nerozumne podiškurovali a vybavovali svoje záležitosti s dnes už vopred odsúdeným hnusným Marianiskom! Naozaj je to hrozné, ako Vás oboch zneužil a nevyplatil Vám nejaké peniažky!!! Ak aj boli, tak určite Vás oboch veľmi podhodnotil!

Preto navrhujem, aby kvôli Vám dvom, náš parlament urýchlene schválil Zákon o odškodnení obetí Kočneriády z rokov 1989 – 2019. Myslíte si, že minimálne odškodnenie 10 miliónov Euro a vedľa Slavína (zbúrame Bašternákovu vilu) postavenie pamätníka Kočnerovým obetiam samozrejme aj s tabuľkami vašich mien bude ako odškodnenie stačiť? Už sme oslovili svetovú architektku Zaha Hadidovú, aby navrhla monumentálny pamätník a oslovili sme už najrenomovanejšie svetové firmy, aby v priebehu polroka po zadaní postavili dôstojné pietne miesto s večným plameňom, ako mementom pre zneužitých mladistvých politikov a ústavných činiteľov. V tomto prípade počkáme, kto chce mať na tabuľke poradové číslo 1, alebo 2. Prosím urýchlene sa dohodnite na poradí, aby sme ich mohli dať rýchlo vyrobiť z ocele, ktorú obalíme do platiny aj s vašim menami s osadeným zlatým písmom vyšperkovaným pravými diamantmi i podobizňami. Chcem sa aj opýtať či ešte treba pridať nejaké vilky doma i na plážach na Kanárskych ostrovoch, alebo v Chorvátsku, samozrejme aj so zakotvenými jachtami a či Vám treba každý štvrtý rok prideliť najluxusnejšie limuzíny. Súčasťou odškodnenia bude aj luxusný dôchodok v 5 násobku priemernej mzdy.  Bude to podľa vašich požiadaviek a nárokov stačiť? Alebo ešte chcete, aby Vám štát zaplatil aj nájomné a energie, ako to bolo za Muammara v Líbyjskej arabskej džamáhírii? Prosím, vyjadrite sa čím skôr, aby sme zákon mohli schváliť v zrýchlenom konaní. Verím, že by mohol začať platiť už od 1.decembra tohto roku. Na vaše doplnenie požiadaviek netrpezlivo čakáme a verte, že autori zákona budú veľmi súčinní s vašimi ďalšími návrhmi a benefitmi.

Vážení Riško a Igorko.

Verím, že sa už nikdy nebude opakovať situácia ako raňajky atď. Preto Vám pridelíme aj politických stratégov a taktikov i spindoktorov (rozumej naprávačov boľavej chrbtice), aby ste sa mohli pokojne a bez stresov venovať útokom na všetkých ostatných, ktorí s vašim úhlavným nepriateľom kuli plány na to, ako Vám obom takto drasticky a špekulatívne ublížiť.

Touto cestou sa Vám obom chcem ešte v mene celej slovenskej gubernie veľmi ospravedlniť a verím, že sa z tejto hlbokej traumy dostanete čo najskôr, aby vaše kroky v politike boli rázne, premyslené a najmä účinné.

Zdar k ministerským kreslám

Vám najhlbšie oddaný

Guvernér a Gubernátor Slovenska

KrDr. nadPROF. Jožinko Naopakový, DRmkr. v.r.

Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ťažká dilema Petra Pellegriniho

Blížia sa prezidentské voľby a podľa prieskumov verejnej mienky má Pellegrini veľkú šancu, že v …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *