Home / SLOVENSKO / Nepozorný Sobrančan spôsobil nehodu, pri ktorej zomrel muž

Nepozorný Sobrančan spôsobil nehodu, pri ktorej zomrel muž

19.10.2019 (Webnoviny.sk) – Jeden ľudský život si v piatok vyžiadala nehoda dvoch osobných áut v Michalovciach. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, 30-ročný vodič zo Sobraniec sa zrejme plne nevenoval riadeniu a prešiel pred svetelnou križovatkou na Užhorodskej ulici cez odbočovací stredový pruh do protismeru, kde sa zrazil s iným autom. Nepozorný šofér podľa polície neutrpel žiadne zranenia, ktoré by vyžadovali lekárske ošetrenie. V druhom aute však zomrel jeden muž a dve ženy boli zranené.

Vodička druhého auta už zrážke nedokázala zabrániť, uviedla polícia. „Výsledkom čelného stretu vozidiel boli zranenia 54-ročného spolujazdca z vozidla (…), ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Vodička tohto vozidla utrpela podľa predbežnej lekárskej správy ľahké zranenia a 49-ročná spolujazdkyňa, sediaca na zadnom sedadle, sa zranila ťažko,“ napísala hovorkyňa.

Výsledok dychovej skúšky vodiča negatívny. Polícia ho obvinila z prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví a zadržala mu vodičský preukaz. Presnú príčinu a bližšie okolnosti ďalej vyšetrujú. Predbežná škoda bola vyčíslená na 4 000 eur.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Nepozorný Sobrančan spôsobil nehodu, pri ktorej zomrel muž © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *