Home / KULTÚRA / Speváčka Céline Dion zavíta v rámci svojho Courage World Tour aj do Česka

Speváčka Céline Dion zavíta v rámci svojho Courage World Tour aj do Česka

28.9.2019 (Webnoviny.sk) – Kanadská speváčka Céline Dion zavíta na budúci rok v rámci svojho Courage World Tour do Českej republiky, Poľska, Rakúska i Maďarska.

Päťdesiatjedenročná rodáčka z quebeckého Charlemagne vystúpi 21. mája v pražskej O2 Arene, 23. mája v Atlas Arene v poľskom meste Lodž a o dva dni neskôr v Tauron Arene v Krakove.

Siedmeho júna si ju môžu užiť jej priaznivci v László Papp Arene v Budapešti a 15. júna vo viedenskej Stadthalle. Dion sa v Európe predstaví napríklad aj v Holandsku, Belgicku, Nemecku, Francúzsku či v Spojenom kráľovstve, kam pricestuje v septembri.

Spolu s európskymi termínmi turné Dion tiež predstavila videoklip k singlu Imperfections. V čiernobielej novinke sa interpretka ukázala vo viacerých extravagantných módnych kúskoch. Speváčka vydá 15. novembra album Courage.

Céline Marie Claudette Dion

… sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1980 a doteraz vydala 26 štúdioviek, 19 kompilácií a sedem živých nahrávok, pričom spieva v angličtine aj francúzštine. Jej zatiaľ posledným albumom je Encore un soir, ktorý vydala v auguste 2016.

Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power Of Love, Because You Loved Me, All By Myself, I’m Your Angel či A New Day Has Come. Získala viac ako dve stovky cien, vrátane piatich Grammy. V roku 2016 jej udelili Billboard Icon Award za celoživotné dielo.

Informácie pochádzajú z webstránky www.billboard.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: Budapešť, Krakov, Lodž, Praha
Zdroj: Webnoviny.sk – Speváčka Céline Dion zavíta v rámci svojho Courage World Tour aj do Česka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Michal Penk bude špeciálnym hosťom festivalu Topfest 2024

Samotný interpret sa podľa svojich slov teší na každý koncert a kontakt so svojimi fanúšikmi a vracajú sa mu spomienky na rok 2016.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *