Home / Bulvárne / ČLOVEK, ktorý oplakáva smrť PSA viac ako SMRŤ človeka je akým človekom?

ČLOVEK, ktorý oplakáva smrť PSA viac ako SMRŤ človeka je akým človekom?

Alebo aj inak: Človek, ktorý oplakáva smrť človeka menej ako oplakáva smrť psa je akým človekom?

Diskusia, ktorá sa na sociálnych sieťach strhla po uverejnení príspevku na DENNÍKu POLITIKA  „smrť v rodine Róberta Fica“

nepovažujem za zmysluplnú a adekvátnu.

Ak ľudia na Slovensku sú schopní zabudnúť a odpustiť všetky zlé veci niekomu, kto ich vykonal tisíce a vytvoril systém, ktorý viedol až k vraždne nášho kolegu Jána Kuciaka a to len preto, že zverejnil na sociálnej sieti dojímavú fotku so svojím psom, ktorý na starobu „uhynul“ alebo ako še u mojich kamaratoch z vychodu hutori „zdehnul,“ tak Slovensko je presne tam, kde má byť.

Aj ja mám psa a mal som už dvoch psov, ktorí uhynuli (zdochli). A keď moji psíci zdochli (uhynuli), nerobil som z toho vedu a nezverejňoval som ich fotky na sociálnej sieti a nežiadal som o súcit. V tichosti som ich pochoval na psiom cintoríne a svoj smútok som prežíval sám.

Faloš politikov, ktorí hrajú na city ešte aj zneužívaním uhynutia (zdochnutia) svojho psa je naozaj neuveriteľná. A keď Slováci na takúto faloš sú schopní skočiť ako „mucha na lep“, tak sa vôbec nečudujem, že smrť psa Róberta Fica sa ich dotkla viac, ako smrť človeka, nášho kolegu Janka Kuciaka.

Pamätáte si fotku, ktorú zverejnil Róbert Fico pri smrti Jána Kuciaka?

Loading…

a výzvu Róberta Fica vo videu?

 

Bolo by niekedy dobré vrátiť sa k slovám klasika „človek človeku“.

Alebo je viac „človek psovi?“

„Žiaden človek nedokáže dať toľko lásky človeku, ako dokáže dať len človek človeku. Ale žiaden iný človek nedokáže rozdať toľko zla, poníženia a urážok inému, je to dané len nám, ľuďom.“

Koľko ľudí umrelo za vlád Róberta Fica z dôvodu chudoby, neposkytnutia adekvátnej zdravotnej starostlivosti, neposkytnutia liečby a liekov a neštekol po nich ani pes?

Mimochodom, Adolf Hitler mal údajne radšej svojho psa ako ľudí. Tento netvor sa tiež oháňal  ochraňovaním svojich ľuďí a ochranou národa (nemeckého) ale trúhlil viac, keď zdochol pes, ako keď umreli milióny ľudí počas WW2. V deň svojej smrti nechal Hitler svojho psa Blondi otráviť kyanidom.

Čo je to za človeka ten, ktorý oplakáva smrť človeka menej ako oplakáva smrť psa?

Aký je to národ, ktorý odpustí vraždu človeka človeku, ktorý vytvoril systém vedúci k vražde človeka len preto, že tvorca vraždiaceho systému trúchli viac pri uhynutí psa ako pri úmrtí človeka?

Kam smeruje takýto národ ?

Marian Zaboj

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *