Home / POLITIKA / Nevyspyteľná strela MATOVIČ – TOMAHAWK začala vyznávať SMER.

Nevyspyteľná strela MATOVIČ – TOMAHAWK začala vyznávať SMER.

Neuveriteľné!!!

Uplynulý týždeň sme opäť zažili Matovičovo zrevitalizované staré Humberto. Vďaka nízkym preferenciám zažil jeho cirkus maximálne pracovné nasadenie, ktoré začalo už v pondelok, kedy sa neuveriteľne rozhorčoval spolu s opozíciou, že nemôže nerušene vystreliť zničujúce rakety na predsedu vlády. V hradnom kamennom šapitó bolo na ňom vidieť ohromujúce odhodlanie a dokonca závislosť na nezmyselnom odvolávaní premiéra. Jeho „absťák“ sa neuveriteľne zväčšoval a tak možno zašiel za svojím progresívnym dílerom, aby mu dal čosi biele šnupnúť, inak by nevydržal sedieť bez veľkých sálových predstavení do piatku. No v piatok predpoludním si musel „dzignúť“ trnavskú „andelovicu“, aby sa popoludní dokonalo predviedol v jeden a pol hodinovom jedovatom extempore. Veď prítomné kamery fungovali a jeho rozhorčenie stúpalo. Rozčerteno zaútočil na systém demokracie, ktorá má zakotvenú v základoch aj prezumpciu neviny. Jeho útok mohol zastaviť premiér Pellegrini, ak by skákal podľa Matovičových rozkazov okamžite odvolať Jankovskú, ale ten vydržal až do večera sledovať slabú premiéru Matovičovho Humberta. O čosi väčšiu výdrž mala ministerka Kálavská, ktorá sa asi pripravovala na jej chystané odvolávanie. Rozmýšľam len nad tým, ako si to mohol dovoliť vládca, neposlúchať svojho dvorného šaša!!! No ten mu všetko na rozdiel od šaša vysvetlil pokojným vládcovským tónom a jeho zmätené rakety pochytal do sietí. Ešteže si premiér ctí demokraciu a šaša Matoviča nenechal verejne zbičovať na výstrahu na Hlavnom námestí v Bratislave. Myslím si, že by si zaslúžil päť a dvadsať na sedacie svaly. To by už nebolo amatérske Matovičové Humberto, ale profesionálne predstavenie! Jeho nevydarenú komédiu, v ktorom Matovičovi výdatne držal nošu na chrbáte jeho tieň podšašovník Baránik, opustili z kolosea skoro všetci a aj tí, čo mu naleteli a omylom podpísali stupiditu odvolávania. Tí najskalnejší desiati (ak som to číslo omylom nezvýšil) to vydržalo, spolu s trpiacim predsedajúcim, počúvať až do záveru.

Premiér však nášho cirkusového dvorného šaša omilostil. Ale každá milosť má aj svoje pre. A tak v nedeľu opäť „elánom“ nadopovaný Matovič už vychválil SMER do nebies. Vyhlásil, že nepôjde s nikým, kto poruší SMERácke výhody a zásady sociálneho štátu. Vie totiž, že aj v týchto opatreniach sa dlhodobo skrývajú najvyššie preferencie podľa opozičníkov nenávidenej SMERomafie. A tie práve 5 percentný dvorný šašo po opustení svojich najbližších, ktorí už pochopili konanie svojho šašobossa, potrebuje zvýšiť.

Teším sa na tento týždeň a ďalšie oživenie predvolebnej nálady. Len aby náš obľúbený „Zmätovaný Šašinko“ preglgol futbalovú prehru so Slovanom a dal si tú správnu dávku povzbudzujúcich práškov, aby sme mali možnosť sa už od utorka opäť poriadne zabávať a zasmiať.

Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *