Home / SLOVENSKO / Niektorí poslanci sa podpíšu pod mimoriadnu schôdzu a potom neprídu, kritizuje koalícia

Niektorí poslanci sa podpíšu pod mimoriadnu schôdzu a potom neprídu, kritizuje koalícia

9.9.2019 (Webnoviny.sk) – Ten, kto sa podpíše pod zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu, má na ňu prísť. Myslí si to minister životného prostredia László Sólymos (Most-Híd) i poslanec NR SR za koaličný Smer-SD Jaroslav Baška.

Reagovali tak na to, že sa mimoriadnu schôdzu parlamentu s cieľom odvolať premiéra Petra Pellegriniho ani v pondelok nepodarilo otvoriť.

„Ukázalo sa, ako vážne to myslia poslanci, ktorí sa pod mimoriadnu schôdzu podpísali. Ani dnes, ani v piatok tu niektorí poslanci neboli. Tu je vidieť, že ten podpis im nestojí za to, aby na ňu prišli,“ uviedol pred novinármi Baška.

Podľa Sólymosa je pre ministrov neotvorenie mimoriadnej schôdze strata času. „Boli sme tu dnes, aj v piatok. Všetky stretnutia som najprv prehodil z piatka na pondelok a teraz z pondelka na utorok. Mali za mnou prísť starostovia, ale teraz sa to odsúva,“ povedal novinárom šéf envirorezortu.

Viac k témam: mimoriadna schôdza parlamentu, premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Niektorí poslanci sa podpíšu pod mimoriadnu schôdzu a potom neprídu, kritizuje koalícia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vyššie štandardy bývania pre rómske komunity? Ficova vláda vyčlenila takmer šesť miliónov eur na usporiadanie vlastníctva 

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity pripravil a vyhlásil výzvu v nadväznosti na programové obdobie 2014-2020.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *