Home / šport / Futbal / Eden Hazard si pre zranenie stehenného svalu musí počkať na súťažný debut za Real Madrid

Eden Hazard si pre zranenie stehenného svalu musí počkať na súťažný debut za Real Madrid

16.8.2019 (Webnoviny.sk) – Belgický futbalový reprezentant Eden Hazard bude chýbať Realu Madrid v jeho úvodnom súťažnom zápase novej sezóny. Podľa lekárskej správy klubu trápi 28-ročného futbalistu zranenie pravého stehna.

„Biely balet“ absolvuje ligovú ouvertúru v na pôde Celty Vigo, v ktorej základnej zostave by nemal chýbať ani slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka.

Rodák z mesta La Louviére prestúpil z londýnskej Chelsea do metropoly Španielska za 100 miliónov eur. V rámci prípravy odohral v drese 13-násobného šampióna Ligy majstrov sedem duelov, v ktorých sa raz zapísal do streleckej listiny. Jeho súťažný debut sa však odkladá, keďže ho vyradili z hry nečakané zdravotné komplikácie.

„Po testoch vykonaných po dnešnom tréningu bolo nášmu hráčovi Edenovi Hazardovi diagnostikované svalové zranenie na prednej časti pravého stehna. Teraz bude nasledovať rekonvalescencia,“ uvádza sa v správe klubu.

Francúzsky tréner Zinedine Zidane sa pre oficiálnu stránku klubu vyjadril, že hoci výsledky jeho tímu v príprave neboli ideálne, bol spokojný s výkonmi Hazarda aj ostatných hráčov. Na pôde Celty Vigo sa však bude musieť zaobísť bez belgického tvorcu hry.

Dobrou správou pre madridský veľkoklub je aspoň fakt, že k dispozícii bude James Rodríguez. „Je zdravý a som šťastný, že ho môžem zaradiť do zostavy,“ stručne skonštatoval majster sveta z roku 1998.

Viac k témam: La Liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Eden Hazard si pre zranenie stehenného svalu musí počkať na súťažný debut za Real Madrid © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *