Home / EKONOMIKA / Automobilový priemyseľ / Spoločnosť Magneti Marelli hľadá priestory v Trnave, plánuje otvoriť centrálu s administratívou

Spoločnosť Magneti Marelli hľadá priestory v Trnave, plánuje otvoriť centrálu s administratívou

16.8.2019 (Webnoviny.sk) – Do Trnavy mieri významný investor z automobilového sektora, spoločnosť Magneti Marelli Slovakia. V Trnave plánuje otvoriť svoju centrálu s administratívou.

Magneti Marelli Slovakia už na Slovensku pôsobí, v priemyselnom parku v Kechneci na východe Slovenska vyrába komponenty pre automobilky.

Prenájom priestorov v centre mesta

Mesto Trnava zverejnilo ako prípad hodný osobitného zreteľa zámer prenajať nebytové priestory pre zriadenie administratívy a umiestnenie centrály spoločnosti Magneti Marelli Slovakia v centre mesta.

Ide o takmer tisíc metrov štvorcových v mestských budovách na Trojičnom námestí 11 a Hlavnej ulici 5 za ročné nájomné približne 110-tisíc eur.

Osobitný zreteľ radnica v zámere neuviedla s vysvetlením, že bude opísaný v dôvodovej správe materiálu pre poslancov mestského zastupiteľstva. O prenájme priestorov budú poslanci rozhodovať v polovici septembra.

Chce si zabezpečiť vlastné priestory

Podľa informácií agentúry SITA z prostredia samosprávy Magneti Marelli Slovakia potrebuje priestory dočasne, kým si v Trnave zabezpečí vlastné. Viac informácií o investícii v Trnave poskytne spoločnosť podľa Tomáša Remenára z Magneti Marelli Slovakia po 10. septembri.

Skupina Fiat Chrysler Automobiles vlani informovala o predaji divízie Magneti Marelli japonskému dodávateľovi Calsoni Kansei Corporation, čím vznikol siedmy najväčší výrobca automobilových komponentov na svete.

Jeho súčasťou je dvesto výrobných prevádzok v Európe, Japonsku, severnej a južnej Amerike a v ázijsko – tichomorskom regióne.

Viac k témam: mestskí poslanci, prenájom
Zdroj: Webnoviny.sk – Spoločnosť Magneti Marelli hľadá priestory v Trnave, plánuje otvoriť centrálu s administratívou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dopady šírenia variantu omikron na Slovensku intenzívne riešia aj slovenské automobilky

Žilinská Kia už pri týždennom porovnaní eviduje nárast počtu pozitívnych ako aj tých v karanténe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *