Home / šport / Cyklistika / Video: Bezpečne a v limite, Sagan aj na zadnom kolese splnil v 13. etape Tour de France misiu

Video: Bezpečne a v limite, Sagan aj na zadnom kolese splnil v 13. etape Tour de France misiu

19.7.2019 (Webnoviny.sk) – Nečakaným víťazom piatkovej 13. etapy, ktorou bola individuálna časovka na 27,2 km v meste Pau, sa stal líder 106. ročníka cyklistických pretekov Tour de France Julian Alaphilippe.

Slovenský trojnásobný majster sveta Peter Sagan z tímu Bora-Hansgrohe obsadil 72. priečku s mankom 3:33 min, v záverečnom stúpaní ešte stihol pobaviť divákov jazdou na zadnom kolese. V celkovom hodnotení pretekov patrí Saganovi 58. miesto (+39:58 min).

V bodovacej súťaži sa nič nezmenilo, Peter Sagan vedie s náskokom 86 bodov pred Talianom Sonnym Colbrellim (Bahrain-Merida). Tretí s mankom 93 bodov je ďalší taliansky cyklista Elia Viviani (Deceuninck-Quick Step).

„V dnešnej časovke som nemusel ísť naplno, všetko bolo o tom, aby som bezpečne prišiel do cieľa a v požadovanom limite,“ cituje Petra Sagana oficiálna fanúšikovská stránka na facebooku.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Trinásta etapa Tour de France 2019 (fotografie)

Viac o téme: Tour de France 2019

Poradie – žltý dres
Poradie – zelený dres
Poradie – bodkovaný dres
Poradie – biely dres

Viac k témam: Bora-Hansgrohe, Tour de France 2019
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Bezpečne a v limite, Sagan aj na zadnom kolese splnil v 13. etape Tour de France misiu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Britský dráhový cyklista a šesťnásobný olympijský víťaz Chris Hoy oznámil, že má rakovinu

Štyridsaťsedemročný Škót povedal, že rakovinu mu lekári odhalili už v priebehu minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *