Home / Bulvárne / Čo nám to len v Novinách JOJ-ky v sobotu natárali! Ale my to všetko spapkáme aj s navijakom.

Čo nám to len v Novinách JOJ-ky v sobotu natárali! Ale my to všetko spapkáme aj s navijakom.

A hlavné spravodajstvo začínali impozantne. Hneď na úvod som sa dozvedel, že sledujem hlavnú spravodajskú televíziu.

Konečne bude mať Ta3 konkurenciu a ešte silnejšiu ako je tá Kmotríkova telka. Bol to omyl? Asi nie, pretože som do konca vysielania spravodajskej relácie nezaznamenal z úst moderátorky Kmotríkovej opravu. Nuž, nevidel som predtým ani reklamu na novú a ešte k tomu aj hlavnú spravodajskú televíziu. A ani tropické teploty nevplývali na mozgovne a ani program JOJ-ky tomu nezodpovedal ani včera a ani dnes. Takže bol to brpt, ktorý si nikto nevšimol, alebo možno aj všimol, ale v réžii si povedali, že divák je blbec, aj tak si to nevšimne, rovnako ako aj hrubú nadávku Hríba v súvislosti s privítacím potleskom na Pohode na úvod rozhovoru s prezidentkou, ktorej netaktne tykal. Rozhovor si nájdete na Youtube.
To, že majú slovenských divákov za blbcov v Novinách JOJ-ky svedčí aj obšírne už tretí deň po sebe vysielané spravodajstvo ohľadom hurikánu v Louisiane. No ale v sobotu to vrcholilo asi 3 minútovou prebranou reportážou, kde som sa dozvedel, čo mám robiť a ako sa uchrániť pred hurikánom. Redaktorka mi jasne povedala, že sa mám predzásobiť jedlom a vodou, a že si mám zadebniť okná. A nemám vychádzať von, alebo najlepšie bude, ak odídem z Louisiany. Aj keď je to trošku ďalej od Slovenska, nič som nepodcenil. Povedal som si, že bude stačiť, ak si priklincujem sieťky proti komárom na okná a budem veriť, že ma s minimálnymi nákladmi (klinčeky mám v mištičke a mám doma aj kladivko) uchránia pred hurikánom Barry. Len sa čudujem, že núdzový stav nevyhlásil Trump aj na Slovensku, veď Mexický záliv je ako keby som kameňom dohodil!!!. Určite to bola chyba redaktorky, že nám to netlmočila!
A moje úpravy pomohli a to aj vďaka tomu, že Barry zoslabol a premenil iba na tropickú búrku, ako ma v nedeľu v Novinách TV JOJ informovali už len v 30 sekundovke. Ale rátal som aj s tým, že by mohli byť povodne, tak som si všetky špáry a tesnenia na dverách a oknách prelepil pre istotu lepiacou páskou, ktorú som zase našiel na povale. Teraz už len verím, že prídu spravodajcovia z Novín TV JOJ a nakrútia moje špeciálne upravené protiopatrenia, ktoré som prichystal na neposlušného Barryho a ukážu to ako príklad. (Veď ako hlavná spravodajská televízia by mala obsiahnuť aj tento môj počin a môže ho reprízovať aj desať krát denne.). Doteraz to boli len preklady amerických úradníckych upozorňovateľov, ale moje dobre utesnené dvere a okná i priklincované protihmyzové sieťky proti lietajúcim strechám a kadejakej inej hávedi budú dokonalý optický návod pre ďalších blbých divákov JOJ-ky, teda aj niektorých našich slovenských občanov. Veď týmito protiopatreniami som znížil škody na mojom majetku na nulu a ušetril som tak od platenia aj súkromnú poisťovňu.
Možno si to všimnú aj v Euronews a dostanem cenu rovnako, ako naša prezidentka, za najlepšie protiopatrenia proti Barrymu na inom kontinente, ako sa rozhodol môj milý Barry navštíviť. Len neviem, či to vôbec budú preberať, lebo som bojoval proti prírode, teda protiekologicky!
Ale keďže divák je podľa Novín TV JOJ blbec, tak verím, že budem aspoň príkladom pre všetkých divákov tejto dôveryhodnej a hlavnej spravodajskej televízie, kde sa dozviem všeličo, aj to že sa na sporáku i na obrazovke zjaví Ježiš i panenka Mária. Len sa mi to zdá trochu podozrivé, že je to vždy len v osadách u našich spolubčanov, ktorí sa pred kamerou modlia jedna radosť. My gádžovia na to nemáme? Vzchopme sa, veď aj medzi nami je dosť kúzelníkov aj tých, čo ovládajú Očenáš.
A verím, že nám v tejto televízii aj hasiči budú oznamovať nielen koľko silnoprúdových striekačiek použili na hasenie, že vytiahli z vozidiel pasažierov a aj to, že hasili partizánske vatry. A včera sme uverili, že Jenifer Lopez bude podľa skloňovania chlap a nie žena a že v ranných reprízach je moderátormi avizovaná reklamná minúta viac ako 9 minút. Dozvieme sa aj to, koho bude treba voliť, lebo my Slováci to stále nevieme – veď sme blbci. Už teraz nám čosi našepkávajú, že by to mali byť zatiaľ neexistujúce nové a aj opozičné straničky. Ten optimizmus je mi sympatický. Nuž, čo v tejto aj v iných masmediach povedia či napíšu, to aj vykonáme. Však milí diváci – veď sme naozaj aj tak troška blbci!
Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mesto Žilina si tento rok zabezpečí kosenie vo vlastnej réžii, s externou firmou nebola samospráva spokojná

Spoločnosť TSM Žilina vznikla pred tromi rokmi s cieľom postupného prevzatia a zabezpečenia činností súvisiacich s údržbou verejného priestoru od externých dodávateľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *