Home / SLOVENSKO / Z obchodovania s drogami obvinili 43-ročného muža, mal pri sebe fentanylové náplaste

Z obchodovania s drogami obvinili 43-ročného muža, mal pri sebe fentanylové náplaste

14.7.2019 (Webnoviny.sk) – Kriminalisti zadržali 43-ročného muža z Partizánskeho, ktorý u seba prechovával fentanylové náplaste.

Trenčiansky vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držanie a obchodovanie s nimi 43-ročného muža z Partizánskeho.

Zadržané množstvo, ktoré mal pri sebe, zodpovedá 74 bežným jednorazovým dávkam drogy. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Polícia o tom informuje na svojej facebookovej stránke s tým, že obvinený si opakovane neoprávnene zabezpečoval fentanylové náplaste. Drogy si podľa polície zadovažoval nielen pre vlastnú potrebu, ale predával ich aj ďalším.

Viac k témam: drogy
Zdroj: Webnoviny.sk – Z obchodovania s drogami obvinili 43-ročného muža, mal pri sebe fentanylové náplaste © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Čaputová: Členstvo v NATO nám poskytuje bezpečnostné garancie na takej úrovni, aké by Slovensko nebolo schopné dosiahnuť samé (video)

Zuzana Čaputová pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenska do NATO navštívila Styčný tím pre integráciu síl NATO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *