Home / EKONOMIKA / Informatika / Twitter zasiahol rozsiahly výpadok, používateľom z celého sveta nefungovala ani mobilná aplikácia

Twitter zasiahol rozsiahly výpadok, používateľom z celého sveta nefungovala ani mobilná aplikácia

12.7.2019 (Webnoviny.sk) – Sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter zasiahol vo štvrtok rozsiahly výpadok služieb. Spoločnosť vo vysvetlení uviedla, že problémy nastali v súvislosti s chybnou konfiguráciou.

Výpadok zaregistrovali v Spojených štátoch pred poludním miestneho času (po 20:00 SELČ) a pre mnohých používateľov boli služby opäť prístupné zhruba o hodinu.

Výpadok zasiahol web aj mobilnú aplikáciu. Podľa webovej stránky Down Detector, ktorá monitoruje prevádzku najznámejších serverov, hlásili problémy používatelia z Európy, USA aj iných častí sveta. Niektorí išli hneď vyjadriť svoju nevôľu na sociálnu sieť Facebook či službu Instagram.

Výpadky postihovali Twitter najmä v začiatkoch, v posledných rokoch sa vyskytujú už zriedkavejšie. „Chýbali sme vám?“ napísala spoločnosť na svojom oficiálnom účte po odstránení problémov.

Viac k témam: Twitter, výpadok
Zdroj: Webnoviny.sk – Twitter zasiahol rozsiahly výpadok, používateľom z celého sveta nefungovala ani mobilná aplikácia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Úradu na ochranu osobných údajov chýbajú ľudia aj financie, kým v Európe je táto problematika prioritou

Úrad na ochranu osobných údajov nie je aktuálne schopný dosiahnuť úroveň dozoru nad ochranou osobných údajov, ku ktorej je Slovenská republika zaviazaná.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *