Home / šport / Ostatné športy / Video: Kličko a jeho rodina sa ocitli v ohrození života, v strojovni jachty vypukol požiar

Video: Kličko a jeho rodina sa ocitli v ohrození života, v strojovni jachty vypukol požiar

BRATISLAVA 25. júna (WebNoviny.sk) – Bývalý ukrajinský boxer a šampión ťažkej váhy Vladimir Kličko sa spolu s rodinou ocitol v ohrození živote počas plavby z Ibizy na Malorku, keď v strojovni ich prenajatej jachty vypukol požiar.

Po vyslaní tiesňového signálu rýchlo zareagovali hasiči a všetkých členov posádky zachránili, za čo sa im Kličko poďakoval na sociálnej sieti.

Be careful what you wish for: fate took my wish for “some #adrenalin” a bit too literally and our boat-trip Sunday night ended up in our boat #igniting and family & friends being evacuated by coast guard and fire rescue-team. No worries: we are all fine! #theroofisonfire #song? pic.twitter.com/sGN7xfG5JM
— Klitschko (@Klitschko) 25. júna 2019

Viac k témam: Malorka, požiar
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Kličko a jeho rodina sa ocitli v ohrození života, v strojovni jachty vypukol požiar © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mikaela Shiffrinová sa na svahy vrátila vo veľkom štýle, vyhrala slalom v Aare a spečatila zisk malého glóbusu

Predchádzajúce týždne vynechala pre problémy s kolenom, ktoré si poranila ešte v januári pri páde v talianskej Cortine d'Ampezzo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *