Home / SVET / Turecké lietadlo sa po vyčíňaní muža muselo vrátiť do Istanbulu, cestujúci kričali od strachu

Turecké lietadlo sa po vyčíňaní muža muselo vrátiť do Istanbulu, cestujúci kričali od strachu

ISTANBUL 15. júna (WebNoviny.sk) – Lietadlo Tureckých aerolínií, ktoré v sobotu smerovalo z Istanbulu do sudánskeho Chartúmu, sa muselo vrátiť naspäť do Istanbulu.

Dôvodom bolo správanie sa muža, ktorý tvrdil, že nemôže dýchať, ohrozoval spolucestujúcich a v lietadle vyvolal úplnú paniku.

Ako uvádza agentúra The Associated Press (AP), muž, ktorý cestoval v business triede, začal krátko po štarte lietadla kričať, búchať do kyslíkovej masky a do okienka, sácať spolucestujúcich a snažil sa dostať ku kabínke pilota.

Cestujúci ho síce po chvíli spacifikovali a odviedli naspäť na miesto, no posádka lietadla neskôr oznámila, že sa pre istotu vracia do Istanbulu. Podľa AP počas vyčíňania pasažiera spolucestujúci kričali od strachu a deti plakali. Po pristátí muža na letisku zatkla polícia. Podľa očitých svedkov si ešte pred vystúpením z lietadla podával ruky s cestujúcimi a bozkával ich deti.

Viac k témam: lietadlo, Turkish airlines
Zdroj: Webnoviny.sk – Turecké lietadlo sa po vyčíňaní muža muselo vrátiť do Istanbulu, cestujúci kričali od strachu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Poľsko odvolalo veliteľa zboru rýchlej reakcie európskej armády Eurocorps, vyšetrujú jeho bezpečnostnú previerku

Poľsko začalo vyšetrovanie vojenskej kontrarozviedky, do ktorého bol zapojený.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *