Home / HISTÓRIA / Ako sa dokážeme v davoch vtierať do USAdnice a tým aj falšovať dejiny!

Ako sa dokážeme v davoch vtierať do USAdnice a tým aj falšovať dejiny!

V podlizovaní sa, v pochlebovaní a zaradení sa do davu priemeru, aby sme nevyčnievali ,máme obrovskú prax už niekoľko pokolení. Veď v jednote je sila.  Vždy však záležalo na tom, kto a ako šikovne na úvod ktosi významnejší koho velebí a koho začne haniť. Presne na tomto princípe pracuje reklama a marketing. A keďže sme ľahko ovládateľný národ davu, tak sa dokážeme bez mihnutia oka a najmä bez zapnutia aj minimálneho počtu mozgových buniek nakloniť aj na tú najkrutejšiu stránku života. Slováci žili odjakživa v porobe a tak sa z hľadiska svojho prežitia museli prispôsobovať situáciám. Veľkú úlohu hrá v tomto egoizmus každého človeka.

Čím je väčší, tak dokáže burcovať aj k tomu najhoršiemu zlu ,ale i k dobru viacerých.

Do 1938-roku sme sa išli zblázniť do slobody, keď nás opustil v roku 1918 rakúsky cisariát. Potom veľká väčšina žila do konca vojny so svalovicou pravej ruky od heilovania. Mnohí si nechali narásť úzky pásik fúzov podľa svojho vodcu. V 45-tom roku sa im konečne uľavilo a hneď tí istí, čo dvíhali vystreté paže pred davmi, žiadali tvrdé tresty pre každého, kto by mohol odhaliť aj ich pravý pocitový fašizmus. A tak sa v rámci sebazáchrany začalo udávať a tvrdo popravovať (658 trestov smrti z toho 80 žien a dve priame príbuzné Horákovej a to len počas troch rokov znovuobnovenej Benešovej demokracie).
No a potom prišiel podľa dnešných ďalších a ďalších kabátnikov krvavý komunistický režim s tretinovým počtom trestov smrti za 40 rokov a okolo 200 zastrelenými na hraniciach. Všetci sa začali súdružkovať a podieľať sa na disciplinovanejšom živote s vidinou červenej budúcnosti.
A keďže tento „super“ režim vo východnej Európe padal, po dlhom váhaní sme si jeho pád sami vynútili.
A opäť sa najväčší červení krikľúni a to už som sám zažil, stali najväčšími ziapačmi nového davového šialenstva, s vidinou bohatstva a luxusu, mnohí tí, ktorí si socializmus so svojím pritakávaním a nadprácou užívali plnými dúškami vďaka pochlebovaniu vidiny komunizmu.
No a prišla nová slobodná éra. Marketing a reklama zo začiatku plnila funkciu iba informatívnej stránky, pretože ľudia na drahé OMO a iné pracie prášky, kávy, autá a elektroniku nemali. Ale spomínané zložky sa pomaly predierali do údernej sily v predaji. A po rozšírení internetu plnou silou zasiahli aj túto sféru oblbovania zákazníkov. A tu sme sa opäť stali davovými slepcami. Reklama si plnila svoju úlohu. Pred pár rokmi sa objavil dobre na bilboardoch dobre vyzerajúci model so strniskom na brade. Najskôr bol sám, no a pozrite sa dnes. Na každom kroku stretnete chlpaté torpéda, v mnohých prípadoch vyzerajúce ako dravé zvery. O mužnejší vzhľad sa usilujú aj pubertiaci a aj mnohí dospelí, ktorým chlpy rastú na každom kilometri a vyzerajú ako vačice po chemoterapii. Nuž davová psychóza v tejto čudesnej „módnosti“ sa stáva kvalifikáciou. Chlpaté torpéda aj s vačicami vyzerajúci , ako keby ich manželka vyhodila z domu, alebo ako neupravených bezdomovcov, máme aj na najvyšších miestach (predseda vlády, generálny prokurátor, poslancov atď.) Nuž, čudesná to móda vyzerať mužne. Určite to nespôsobili zarastení migranti z moslimských krajín, ale tešia sa z prvej vlny zatiaľ iba vizážnej islamizácie Európy a určite sú z toho nadšení najmä na Slovensku. Náš premiér ako jediný v EǓ príde na zasadnutie do Bruselu neoholený! Vivat demokracia aj v tomto smere!!!
A tak sa u nás pustila do politiky, rovnako ako boli za Hitlera úzke fúziky, dnes zarastená brada podmienkou vstupu do služieb aj našej budúcej prezidentky ( možno aj ona onedlho príde s vizážou Conchity Würst). A tak všetci, ktorí majú záujem stať sa poradcom alebo liberálnym „človekom“ nech sa hlásia u súdruha Žinčicu. Podmienka,  nemať doma žiletku a vyzerať ako holohlavé chlpaté torpédo, prípadne aj ako progresívna vypelíchaná líška. A rovnako je to v niektorých iných stranách, kde síce politici vyzerajú innnnnn, ale slovami skôr zaostávajú v rozumnom videní sveta.
No a dostali sme sa k súčasnej situácii, kde sa v niektorých veciach vraciame do „krvavého socializmu“! Nenávisť a nenávisť a k tomu potieranie iného názoru. Som presvedčený, že tí, ktorí dnes šíria nenávisť z neznalosti, by sa po otočení momentálneho davového kurzu zbabelo obrátili spolu so smerovaním na opačnú stranu.
Keď som počul najsilnejšieho amerického blonďáka v prvom prejave na dni D (chyba prekladateľa to asi nebola), tak mi skoro vyskočila sánka. Jeho slová, že bez vylodenia sa spojencov v Normandii by sa Európa nezbavila fašizmu a že spojenecké vojská v tomto zohrali najväčšiu úlohu abola to najväčšia bitka v dejinách. Nuž, spojenci boli nútení sa vysadiť v Europe, lebo Červená armáda by sa zastavila až samotnej Normandii. A to predsa nemohli dopustiť. Dovtedy žiadosti o pomoc pre Červenú armádu vytvorením západného frontu „spojenci odmietali. Taká je žiaľ pravda.
Podľa Trumpa  to bola „najväčšia“ vojenská operácia v histórii. Zúčastnilo sa na nej 326 tisíc spojeneckých vojakov proti 250 000 Nemcom a zahynulo približne 13 000 Američanov a 42 000 ostatných spojencov a 200 000 Nemcov..
A tak si povedzme, že pri Stalingrade bojovalo 2 milióny vojakov na oboch stranách a milión päťdesiat tisíc ich zahynulo!
V rozhodujúcej bitke 2. svetovej vojny v bitke o Kursk sa zúčastnilo dva a pol milióna Sovietskych a skoro milión nemeckých vojakov a zahynulo vyše milióna zúčastnených.
Rozmýšľam teda, ako propaganda dokáže preonačovať dejiny!!!
Čudujem sa tomu, pretože Československo okrem Plzne oslobodila Červená armáda (Slovensko hlavne Červená armáda bez západných spojencov) a my dávame v mainstreamoch neuveriteľné množstvo času uctievania padlých v Normandii. Priame prenosy celých prejavov šéfov štátov USA, VB, Francúzska a dokonca pri oslavách OVerload bola aj Merkelová (že by v 21. storočí sa prehodnocovali dejiny a už aj porazení Nemci boli osloboditelia? A vtedy ešte Sovieti, dnes Rusi sa asi len pozerali z Moskvy na 2. svetovú vojnu ďalekohladmi, keď nepozvali Putina?) a ďalších na TA3 ma udivili. Nerozumiem tomu. Oslobodil nás Sovietsky zväz s Červenou armádou a 9. mája sme sme z osláv víťazstva na fašizmom v Moskve videli v spravodajstvách 40 sekundové obrazové skratky a mnoho krát predklon Danka k Putinovi stojaceho na minimálne 40 centimetrov vysokom schodíku so slovami úklon až po zem. Mainsteam a opozíciu pohltila táto scénka. Možno urobil o dve hlavy vyšší Danko chybu. že nezostúpil zo schodíka, aby sa nemusel až tak zohnúť. To, že nás oslobodila Červená armáda a neexistovali dnes nie je zaujímavé a nielen v mediach, ale ani v školách. Presne ako komunisti, tak aj dnešní demokrati zamlčujú a falšujú dejiny. Školáci nemajú šajnu o niektorých významných míľnikoch Slovenska a Československa.
Dnes velebíme Nemcov, ktorí nás v rámci čistoty árijskej rasy chceli všetkých vykántriť (Včera vysielaný francúzsky dokument na ČT2 o 23.30 hod. Honba na nacistov by si mali pozrieť všetci, ktorí ešte stále pochybujú) a haníme Rusov, ktorí nás z tejto poroby oslobodili. A to len preto, že nás v 68-om roku obsadili vojská Varšavskej zmluvy (Poliaci, Maďari, východní Nemci, Bulhari a nie len Rusi, ale aj 1. Ukrajinský zbor!!! teda Ukrajinci.) Tak teda z veľkej miery Ukrajinci, ktorí sú vďaka našej zvláštnej hlave štátu viac ako bratia a to spolu s uznanými Banderovcami. Hlave štátu, ktorý ani nedostal pozvánku na deň D, ako povedal jeho hovorca, ale Slovensko ju dostalo. A prečo by mal ísť na oslavy, keď ako prezident o pár dní už končí??? Veď radšej zostane doma pri deťoch! Vedomosti našich mladých o tejto udalosti dokázal asi zbláznený redaktor spravodajstva Markízy, podľa ktorého sa vylodilo v Normandii 165 000 spojeneckých vojsk (asi z viacerých galaxií) a nie vojakov. Gloriolizácia západných spojencov a nenávisť k Rusom je základnou doménou „múdro orientovaných“ poslancov Csefelvayovej, Beblavého, Klusa, Šebeja a ďalších, ktorým už asi „zohrievajú sedadlá v americkom kongrese“. A keďže je to dnes innn a coool, tak im dávajú na takéto názory naše média denno denne vysielací priestor. Presne v duchu. 100 krát opakovaná lož a nenávisť sa stáva super pravda, presne ako v reklame!
Rozmýšľam len nad tým, ak by sa čosi udialo, ako v americkej bestsellerovej tv sérii Príbeh služobníčky, ako budú dnešní mladí, ktorí sa stali vďaka internetu ľahko ovládateľnou masou bez uvažovania a základných znalostí, vysvetľovať svojim deťom stratu svojho občianskeho ja. Pretože, tak ako je to dnes u nás, začínali, podľa osvedčených scenárov, všetky zmeny štátnych systémov a medzi nimi vznikali aj krutovlády.
Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

VIEME PRVÍ: Známy politológ chce byť europoslancom

Informácie zo sobotňajšieho utajené stretnutie priaznivcov známeho politológa Jána Baráneka v bratislavskom hoteli Apolo prenikli …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *