Home / šport / Hokej / Dopravný podnik Bratislava posilnil viaceré spoje, nápor fanúšikov počas MS v hokeji 2019 zvláda

Dopravný podnik Bratislava posilnil viaceré spoje, nápor fanúšikov počas MS v hokeji 2019 zvláda

BRATISLAVA 22. mája (WebNoviny.sk) – Dopravný podnik Bratislava (DPB) zatiaľ zvláda nápor hokejových fanúšikov v hlavnom meste. Počas majstrovstiev dopravný podnik zabezpečil posilnenie električkovej, trolejbusovej aj autobusovej dopravy najmä skrátením intervalu a nasadením kĺbových vozidiel počas víkendov.

Zatiaľ sme nezaevidovali žiaden závažnejší problém ani sťažnosti v súvislosti s dopravou v okolí zimného štadióna alebo fanzóny,“ uviedol pre agentúru SITA hovorca magistrátu Peter Bubla.

Posilnili viaceré spoje

Posilnené sú predovšetkým električkové spoje z vlakovej stanice k zastávkam trolejbusov či autobusov smerujúcich k zimnému štadiónu a dispečing DPB taktiež operatívne posilňuje spoje po ukončení zápasov.

Po ukončení prenosov zápasov slovenskej reprezentácie vo fanzóne zabezpečuje dispečing operatívne pristavenie autobusov mestskej hromadnej dopravy k zastávkam v okolí Trnavského mýta.

V okolí Zimného štadiónu Ondreja Nepelu, Trnavského mýta a tiež na električkovej zastávke Odbojárov smer centrum mesta nasadili informátorov, ktorí fanúšikom poradia, ako sa dostať čo najskôr do cieľa cesty.

Situácia v okolí štadióna a fanzóny je pokojná

Žiadne závažné situácie nezaznamenala ani bratislavská mestská polícia. „Situácia nielen v okolí zimného štadióna a fanzóny, ale aj v Starom Meste z pohľadu mestskej polície je pokojná. Porušenia vereného poriadku neboli zaznamenané ani riešené,“ uviedol vedúci oddelenia komunikácie a prevencie mestskej polície v Bratislave Peter Pleva.

Majstrovstvá sveta v hokeji sa konajú v Bratislave a Košiciach do 26. mája.

Viac k témam: DPB Dopravný podnik Bratislava, Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2019
Zdroj: Webnoviny.sk – Dopravný podnik Bratislava posilnil viaceré spoje, nápor fanúšikov počas MS v hokeji 2019 zvláda © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Košice zvíťazili nad Spišiakmi a vyrovnali stav semifinálovej série, rozhodne siedmy zápas

Košičania v šiestom zápase predviedli veľkú psychickú odolnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *