Home / šport / Ostatné športy / Video: Toronto vyrovnalo stav konferečného finále NBA, hráči Milwaukee „vybuchli“ v defenzíve

Video: Toronto vyrovnalo stav konferečného finále NBA, hráči Milwaukee „vybuchli“ v defenzíve

TORONTO 22. mája (WebNoviny.sk) – Basketbalisti Toronta zvládli aj druhý domáci zápas vo finále Východnej konferencie NBA a v utorok zdolali Milwaukee 120:102.

Zatiaľ čo na prvé domáce víťazstvo potrebovali dve predĺženia, v druhom stretnutí víťaza základnej časti jasne prevýšili o 18 bodov. Stav série je vyrovnaný 2:2. Pokračuje sa vo štvrtok 23. mája v Milwaukee.

Jeden z najslabších výkonov v obrane

Bucks predviedli v obrane jeden z najslabších výkonov za dlhšie obdobie, čo nezabudol kriticky zdôrazniť ich tréner Mike Budenholzer. „Pravdepodobne prvýkrát sme hrali v defenzíve tak zle, že sme si nedali šancu na víťazstvo,“ povedal Budenholzer.

Ani v útoku to nebolo ideálne. Khris Middleton a Jannis Antetokunmpo síce nastrieľali dovedna 55 bodov, ale nemali potrebnú podporu od ostatných hráčov. Na domácej strane sa zaskvel Kyle Lowry, autor 25 bodov.

Leonard hral s bolesťami

Hrdina predchádzajúceho súboja Kawhi Leonard pridal 19 bodov. A to aj napriek tomu, že miestami viditeľne kríval a v niektorých herných situáciách bolo vidieť, že hrá cez bolesť v nohe. Napriek tomu „odkráčal“ z diania až 3:39 min pred koncom zápasu s 19 bodmi, 7 doskokmi a 4 ziskami lopty.

Som v pohode. Všetci budeme naďalej bojovať, lebo máme šancu zmeniť históriu. Ospravedlnenia sa neprijímajú, hráme basketbal a chceme naďalej víťaziť,“ povedal líder Raptors Leonard miestnym reportérom po stretnutí.

Nášmu výkonu chýbalo z každého aspektu hry niečo. Zle sme si menili miesta a prihrávali si v defenzíve. Domáci nás prevýšili aj v doskokoch,“ uviedol čiernohorský krídelník Bucks Nikola Mirotič.

Play-off NBA 2018/2019 – finále konferencií

utorok:

Východná konferencia

štvrtý zápas

Toronto – Milwaukee 120:102 (32:31, 33:24, 29:26, 26:21) – stav série 2:2
Najviac bodov: Lowry 25, K. Leonard 19, N. Powell 18 (4 trojky) – Middleton 30 4 trojky), Antetokunmpo 25 (10 doskokov), Mirotič 11

Viac k témam: Milwaukee Bucks, NBA, play-off NBA, Toronto Raptors
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Toronto vyrovnalo stav konferečného finále NBA, hráči Milwaukee „vybuchli“ v defenzíve © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mikaela Shiffrinová sa na svahy vrátila vo veľkom štýle, vyhrala slalom v Aare a spečatila zisk malého glóbusu

Predchádzajúce týždne vynechala pre problémy s kolenom, ktoré si poranila ešte v januári pri páde v talianskej Cortine d'Ampezzo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *