Home / šport / Futbal / Toni Kroos predĺžil zmluvu s Realom Madrid, s ktorým získal tri triumfy v Lige majstrov

Toni Kroos predĺžil zmluvu s Realom Madrid, s ktorým získal tri triumfy v Lige majstrov

MADRID 20. mája (WebNoviny.sk) – Nemecký futbalista Toni Kroos predĺžil zmluvu so svojím španielskym zamestnávateľom Realom Madrid do 30. júna 2023.

Oznámili to predstavitelia „bieleho baletu“ v pondelok na oficiálnom webe klubu. Rodák z Greifswaldu prišiel na Štadión Santiaga Bernabéua z Bayernu Mníchov v roku 2014.

Odvtedy za „Los Blancos“ odohral 29-ročný defenzívny záložník 233 súťažných zápasov, v ktorých strelil 13 gólov. Kroos bol taktiež pri všetkých troch ostatných triumfoch Realu Madrid v Lige majstrov (2016-2018).

„Obnovenie kontraktu je pre mňa niečo špeciálne, s klubom máme výnimočný vzťah. Tréner Zinedine Zidane pozná moju pozíciu a umožňuje mi hrať tam, kde aj chcem. Verím, že som Realu pomohol k zisku viacerých titulov. Tento ročník nebol pre nás až taký úspešný. Takmer nik z nás nehral svoje maximum, je to však pochopiteľné, keď vyhráte Ligu majstrov trikrát po sebe. Už teraz sme však všetci motivovaní na nasledujúci ročník. Chceme sa zmeniť, zlepšiť a som si istý, že na nás čaká ešte mnoho úspechov,“ povedal po podpísaní novej zmluvy na najbližšie štyri roky Toni Kroos.

Viac k témam: La Liga, Real Madrid
Zdroj: Webnoviny.sk – Toni Kroos predĺžil zmluvu s Realom Madrid, s ktorým získal tri triumfy v Lige majstrov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kouč Rakúska pred duelom na Slovensku vylúčil z kádra troch reprezentantov, dôvodom bolo ich homofóbne správanie

Hráči sa navyše musia zúčastniť na prednáškach o problematike diskriminácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *