Home / SLOVENSKO / Foto: Muž so zbraňou prepadol benzínku v Prievidzi, nezastavil ho ani rýchly zásah polície

Foto: Muž so zbraňou prepadol benzínku v Prievidzi, nezastavil ho ani rýchly zásah polície

BRATISLAVA/PRIEVIDZA 20. mája (WebNoviny.sk) – Ozbrojený páchateľ lúpil v pondelok v noci na čerpacej stanici na Bojnickej ceste v Prievidzi. Pracovníčku ohrozoval zbraňou, tá mu zo strachu vydala peniaze z pokladne.

Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, na miesto v priebehu necelej jeden a pol minúty dorazila aj policajná hliadka, avšak páchateľa sa jej zadržať nepodarilo. Prievidzkí kriminalisti aj psovod so špeciálne vycvičeným psom prehľadávajú okolie.

Páchateľ mohol mať 30 až 35 rokov, bol približne 180 centimetrov vysoký. Oblečený mal čierny odev. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Viac k témam: lúpežné prepadnutie, polícia pátra
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Muž so zbraňou prepadol benzínku v Prievidzi, nezastavil ho ani rýchly zásah polície © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Desaťnásobné zvýšenie reklamy v RTVS ohrozí rovnováhu na trhu, varujú slovenskí vysieľatelia

ATVS súčasne podotkla, že vláda tento zákon schválila po zásadných a verejne neprediskutovaných zmenách skôr, než sa s ním stihla verejnosť oboznámiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *