Home / ZAUJÍMAVOSTI / Plánujete návštevu Žiliny? Vyberte si moderný hotel za prijateľné ceny

Plánujete návštevu Žiliny? Vyberte si moderný hotel za prijateľné ceny

Pri výbere ubytovacieho zariadenia zohľadňujeme predovšetkým kvalitu služieb a samozrejme aj ceny. Niekedy sa však fotografie uverejnené na web stránke daných hotelov a penziónov nemusia zhodovať s realitou a namiesto krásnych čistých hotelových izieb nás môžu čakať škaredé izby, ktoré boli rekonštruované a zariaďované pomerne dávno.

Ak vás v blízke dobe čaká návšteva mesta na severe našej krajiny – mesta Žilina, odporúčame vám hotel, ktorý dostal veľa ocenení a jeho kvality si vážia viacerí klienti, ktorí sa do tohto hotela radi vracajú. Týmto hotelom je Hotel Galileo nachádzajúci sa na Hlinskej ulici v Žiline.

Dobrá dostupnosť

Každý záujemca o ubytovanie si vyžaduje predovšetkým dobrú dostupnosť k samotnému hotelu, ale aj dobrú dostupnosť k centru, kde sa sústredí kultúrny a spoločenský život.

Hotel Galileo, ako sme už spomínali, nájdete na Hlinskej ulici, ktorá sa nachádza len pár minút od železničnej stanice. Ak teda cestujete vlakom, určite budete chcieť, aby sa váš hotel nachádzal kúsok od vlakovej stanice.

Hlinská ulica sa navyše nachádza aj blízko centra Žiliny. Mariánske námestie, známejšie skôr ako Štvorcové námestie, máte len pár minút peši od tohto hotela. Či už sem plánujete ísť pracovne, napríklad sa plánujete zúčastniť kongresu v Žiline, alebo sem plánujete ísť oddychovať spoločne s rodinnými príslušníkmi, dôležitá je dobrá dostupnosť, a to vám Hotel Galileo ponúka.

Moderné a pritom lacné ubytovanie

Hotel Galileo poskytuje lacné ubytovanie v Žiline, no viacerí klienti majú obavy, či v ňom nájdu moderne vybavené izby s pohodlným lôžkom a moderne vybavenou a čistou kúpeľňou. V ponuke majú štandardné, ale aj nadštandardne vybavené izby s krásnym výhľadom a moderným vybavením.

Vybrať si môžete z izieb s manželskými posteľami, poprípade s oddelenými posteľami – s jednolôžkom. Ak sem plánujete ísť s rodinou, k dispozícii budete mať možnosť rezervovať si súkromný rodinný apartmán.

INZERCIA. Zdroj foto: TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ako sa obliecť a obuť na jesennú túru

Babie leto je ešte stále ideálnym obdobím na to, aby športovec opustil telocvičňu a venoval sa športovaniu vonku - na čerstvom vzduchu. Krásna jesenná príroda dodáva dobrú náladu a motivuje k lepším výkonom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *