Home / EKONOMIKA / Kvalitný pokladničný systém ovplyvňuje podnikateľské zisky

Kvalitný pokladničný systém ovplyvňuje podnikateľské zisky

Keď tržby začnú rapídne klesať, každý podnikateľský subjekt si začína uvedomovať, že niečo nerobí dobre. Akonáhle bude problémy ignorovať, môže sa stať, že svojim postojom pripraví svoju firmu o možnosť ďalej podnikať.

Jedným z mnohých faktorov, ktoré ovplyvňujú zisky, sú aj pokladničné systémy. Ak chcú podnikatelia, aby sa k ním zákazníci vracali, je potrebné zainvestovať do modernejších a hlavne kvalitnejších pokladničných systémov.

FiskalPro VX 520

Jednou z najpoužívanejších, resp. najrozšírenejších pokladní na trhu je tlačidlová registračná pokladnica s dobrým platobným terminálom FiskalPro VX 520. V podstate ide o pokladničné riešenie All in One. Toto pokladničné zariadenie má mnoho funkcií, ktoré sú potrebné v každej jednej predajni a z tohto dôvodu býva FiskalPro VX 520 najpredávanejším typom pokladne s dobrým platobným terminálom.

Zariadenie 3v1 vám nahradí klasickú registračnú pokladnicu, platobný terminál a samozrejme aj fiskálnu tlačiareň. Nezaberie veľa miesta a ešte vám aj pomôže ušetriť nemalé peniaze na kúpu potrebného vybavenia prevádzok, v ktorých sa bude predávať tovar vašej firmy.

Systém eKasa

Vzhľadom na prechod prevádzok na eKasa  systém by ste naň mali myslieť aj vy. Ide v podstate o projekt, ktorý sa zameriava na online pripojenie všetkých pokladníc na finančnú správu. Podnikateľom sa páči hlavne to, že účely elektronickej pokladnice po novom splní nielen počítač, ale aj tablet, či mobil. Od 1. júla 2019 by mali byť na tento systém napojené všetky podnikateľské subjekty.

Ak chcete, aby sa vašej prevádzke darilo, investujte do inovatívneho a originálneho pokladničného riešenia, ktoré je určené nielen pre gastro prevádzky, ale aj mobilný predaj, služby a maloobchod. Keď budete mať pokladnicu a platobný terminál dva v jednom, nielenže ušetríte miesto, ale aj zrýchlite platobný proces a klienti tak nebudú musieť čakať, kým sa vám pokladňa „naštartuje“.

INZERCIA. Zdroj foto: TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nezamestnanosť sa blíži k rekordne nízkym číslam, druhý mesiac po sebe rástol aj počet zamestnaných cudzincov

Odtok uchádzačov o zamestnanie z evidencie naďalej prevyšuje prítok do evidencie, čo spôsobilo rekordne nízky počet ľudí bez práce.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *