Home / šport / Hokej / Kanada na MS v hokeji 2019 skompletizovala súpisku, dopísala obrancu „letcov“

Kanada na MS v hokeji 2019 skompletizovala súpisku, dopísala obrancu „letcov“

KOŠICE 16. mája (WebNoviny.sk) – Obranca Philippe Myers pomôže kanadskej hokejovej reprezentácii na 83. majstrovstvách sveta v Bratislave a Košiciach.

Dvadsaťdvaročný bek v aktuálnej sezóne zámorskej NHL odohral premiérových 21 zápasov za Philadelphiu Flyers, ale väčší priestor dostával v AHL v drese Lehigh Valley Phantoms. Mladý zadák v zostave nahradí zraneného Brandona Montoura, ktorý musel predčasne opustiť národný tím „javorových listov“.

Kanaďania po dopísaní Myersa definitívne uzavreli súpisku, na ktorej majú troch brankárov a 22 korčuliarov. V doterajšom priebehu turnaja odohrali tri zápasy a v rámci košickej A-skupiny nazbierali šesť bodov za víťazstvá nad Veľkou Britániou a Slovenskom.

Najbližšie sa predstavia vo štvrtok o 16.15 h proti Francúzom. Následne ich čakajú súboje s Nemcami, Dánmi a Američanmi. Informovala oficiálna webová stránka Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF).

Viac o MS v hokeji 2019

Viac k témam: kanadská hokejová reprezentácia, Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2019
Zdroj: Webnoviny.sk – Kanada na MS v hokeji 2019 skompletizovala súpisku, dopísala obrancu „letcov“ © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *