Home / ZAUJÍMAVOSTI / Ponuka mobilných telefónov je veľká. Ako si vybrať dobrý telefón, ktorý vydrží?

Ponuka mobilných telefónov je veľká. Ako si vybrať dobrý telefón, ktorý vydrží?

Mobilné telefóny sme si kedysi nevedeli ani predstaviť a v súčasnosti si bez nich nevieme predstaviť existovať. Doba sa mení a žiaľ mobilné telefóny nájdeme nielen u dospelých, ale aj u detí, ktoré by sa mali hrať skôr s hračkami ako s mobilmi.

Ak sa ale chystáte kúpiť si nový mobilný telefón, poradíme vám, ako si vybrať taký, ktorý vám vydrží.

Vyberte si z ponuky dvoch operačných systémov

Ťažko povedať, ktorý z operačných systémov je kvalitnejší. Vedú sa diskusie, no zatiaľ nikto presne neurčil, ktorý operačný systém je vhodnejší. Pri výbere operačného systému častokrát rozhoduje cena a tú má nižšiu práve Android. Nájdete ho takmer vo všetkých komerčných značkách, vrátane lacných mobilov Xiaomi.Tento OS vyvinul známy Google a je k dispozícii pre všetkých známych výrobcov mobilných telefónov.

Druhý OS je iOs, ktorý vyvinul a používa sa len v mobiloch značky Apple, ktoré poznáme pod názvom iPhone.

Väčší displej

Zákazníci požadujú predovšetkým väčší displej, nakoľko práve cez mobilné telefóny pozerajú multimediálny obsah. Kedysi sa predávali smartfóny do veľkosti 4, v súčasnosti sa predávajú smartfóny s uhlopriečkou nad 5 palcov. Nevýhodou väčších displejov je predovšetkým komplikovanejšie uschovávanie, nakoľko sú príliš veľké a nezmestia sa vám do vačku.

Pri výbere kvalitného mobilu sa sústreďte na to, ako nosíte svoj mobil, čo na ňom robíte a aj to, akú veľkosť má displej.

Ak nosievate dva telefóny s väčším displejom (jeden súkromný, jeden pracovný), odporúčame vám zainvestovať do lepšieho Dual Sim mobilu.

Pri výbere kvalitného mobilného telefónu hlaďte okrem týchto parametrov aj na rozlíšenie displeja, kvalitu fotoaparátu (v prípade, ak často fotíte mobilným telefónom), úložný priestor a samozrejme aj na spracovanie a prevedenie mobilného telefónu.

Ak chcete ušetriť, nekupujte si najnovšie modely komerčne známych značiek mobilných telefónov. Ak vám nezáleží na tom, či budete mať novinky, všímajte si predovšetkým tieto parametre – úložný priestor a rozlíšenie displeja.

INZERCIA. Zdroj foto: TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ako sa obliecť a obuť na jesennú túru

Babie leto je ešte stále ideálnym obdobím na to, aby športovec opustil telocvičňu a venoval sa športovaniu vonku - na čerstvom vzduchu. Krásna jesenná príroda dodáva dobrú náladu a motivuje k lepším výkonom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *