Home / šport / Futbal / Róbert Vittek si ešte raz oblečie dres Slovana Bratislava, na Tehelnom poli odohrá rozlúčkový zápas

Róbert Vittek si ešte raz oblečie dres Slovana Bratislava, na Tehelnom poli odohrá rozlúčkový zápas

BRATISLAVA 14. mája (WebNoviny.sk) – Bývalý slovenský futbalový reprezentant Róbert Vittek si po takmer roku hernej absencie opäť zahrá v súťažnom zápase.

Splní sa mu jeden zo snov

Tridsaťsedemročný útočník nastúpi za ŠK Slovan Bratislava v zápase 10. kola nadstavbovej skupiny o titul vo Fortuna lige 2018/2019 proti ŠKF iClinic Sereď. „Belasý“ dres si na seba oblečie 24. mája v poslednom zápase tejto ligovej sezóny a definitívne sa rozlúči s klubom, v ktorom futbalovo vyrastal.

„V prvom rade si vážim a ďakujem, že klub prišiel s touto myšlienkou. Splní sa mi jeden zo snov, ktorým bolo si ešte raz zahrať na Tehelnom poli. Veľmi som túžil sa ešte raz v pozícii hráča predstaviť pred našimi fanúšikmi. Som nesmierne rád, že tá chvíľa nastane v poslednom zápase sezóny, v ktorom zároveň oslávime majstrovský titul. Verím, že si to užijem spoločne s ľuďmi, ktorí ma počas celej kariéry podporovali a taktiež s fanúšikmi,“ povedal Vittek pre oficiálny klubový web Slovana.

Nastrieľal 99 gólov

Rodák z Bratislavy v drese Slovana nastrieľal počas kariéry dohromady 99 gólov. K tomu pridal aj 23 presných zásahov v drese reprezentácie SR a zahral si aj na MS 2010 v JAR.

„Róbert Vittek patrí medzi veľké osobnosti klubu a zaslúži si dôstojný rozlúčkový zápas v drese Slovana, aby sme mu mohli poďakovať za všetko, čo pre nás urobil. Snažili sme sa nájsť čo najvhodnejšiu formu a načasovanie tohto zápasu. Nechceli sme zvoliť formu nejakého exhibičného duelu, pretože si myslíme, že Robo si zaslúži niečo viac. Dohodli sme sa, že zasiahne do posledného zápasu sezóny, v ktorom sa z pozície hráča oficiálne rozlúči so Slovanom Bratislava. Fanúšikovia ho ešte raz uvidia v zápasovom nasadení a bude mať šancu zaokrúhliť svoj počet gólov v Slovane na sto, keďže k tejto méte mu chýba jediný presný zásah,“ prezradil k rozlúčkovému zápasu Vitteka s klubom generálny riaditeľ ŠK Slovan Ivan Kmotrík ml.

Viac k témam: ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk – Róbert Vittek si ešte raz oblečie dres Slovana Bratislava, na Tehelnom poli odohrá rozlúčkový zápas © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *