Home / KULTÚRA / Film a TV / Herečka Halle Berry si počas prípravy na film John Wick 3 zlomila tri rebrá

Herečka Halle Berry si počas prípravy na film John Wick 3 zlomila tri rebrá

BRATISLAVA 28. apríla (WebNoviny.sk) – Americká herečka Halle Berry si pri tréningu na film John Wick 3: Parabellum, ktorý bude mať na Slovensku premiéru 16. mája, zlomila tri rebrá.

Rodáčka z Clevelandu pritom ani nevie, ako k nim prišla. Prezradila to v rozhovore pre portál Extra.

„Zlomila som si tri rebrá, keď som nacvičovala pre Johna Wicka. Je to pre mňa ako čestný odznak. Nevieme, ako sa to stalo…Chvíľu som pracovala so zlomenými rebrami, až kým som už ďalej nevládala,“ vysvetlila 52-ročná umelkyňa.

Herečka vo filme stvárni Sofiu – starú známu Johna Wicka, ktorého stvárni Keanu Reeves. Berry pre snímku trénovala a dostávala sa do formy niekoľko mesiacov.

„Sú to hodiny a hodiny kaskadérskeho tréningu, tréningu so zbraňami, tréningu so psami, potom je to silový tréning s mojím trénerom a sledovanie si môjho stravovania,“ priblížila prípravy na snímku herečka.

Halle Berry*

*si v roku 2002 za účinkovanie v dráme Ples príšer (2001) odniesla cenu americkej Akadémie filmových umení a vied za ženský herecký výkon v hlavnej úlohe ako prvá Afroameričanka v histórii udeľovania týchto prestížnych ocenení. Získala však aj nelichotivú Zlatú malinu za stvárnenie Catwoman v rovnomennom filme z roku 2004.

Herečka je známa napríklad aj z komiksoviek X-Men (2000), X-Men 2 (2003), X-men: Posledný vzdor (2006) a X-Men: Budúca minulosť (2014), akčnej krimi Swordfish: Operácia Hacker (2001), bondovky Dnes neumieraj (2002), mysteriózneho trileru Gothika (2003), drámy Frankie & Alice (2010), romantickej komédie Silvestrovská noc (2011), mysterióznej sci-fi drámy Atlas mrakov (2012), krimitrileru Tiesňová linka (2013), trileru Na doraz (2017) či akčnej snímky Kingsman: Zlatý kruh (2017).

Informácie pochádzajú z webstránky people.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: John Wick 3
Zdroj: Webnoviny.sk – Herečka Halle Berry si počas prípravy na film John Wick 3 zlomila tri rebrá © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *