Home / KULTÚRA / Film a TV / Angelina Jolie a Brad Pitt sú už rozvedení, herečka si zmenila aj meno

Angelina Jolie a Brad Pitt sú už rozvedení, herečka si zmenila aj meno

LOS ANGELES 19. apríla (WebNoviny.sk) – Americká herečka a režisérka Angelina Jolie a herec Brad Pitt sú už oficiálne rozvedení. Informuje o tom agentúra The Associated Press s odvolaním sa na súdne dokumenty.

Angelina má už zmenené meno

Podľa ich údajov sudca John W. Ouderkirk v piatok v Los Angeles rozhodol, že 43-ročná Jolie a 55-ročný Pitt už nie sú viac manželmi.

Angelina sa tiež znovu volá Jolie, a nie Jolie Pitt. Dvojica je v rozvodovom konaní od roku 2016. Posledné podmienky rozvodovej dohody sa ešte finalizujú.

Tri deti si adoptovali

Angelina Jolie a William Bradley „Brad“ Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii, a neskôr na francúzskom zámku Miraval.

Tri z detí – Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie – si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne. Dvojica sa rozišla v septembri 2016, pričom Jolie vo svojej žiadosti o rozvod ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely.

Viac k témam: rozvod
Zdroj: Webnoviny.sk – Angelina Jolie a Brad Pitt sú už rozvedení, herečka si zmenila aj meno © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *